BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemHızlı tren inşaatında göçük iddialarına TCDD'den yanıt----

Hızlı tren inşaatında göçük iddialarına TCDD'den yanıt

Hızlı tren inşaatında göçük iddialarına TCDD'den yanıt
19 Ekim 2017 - 18:55 www.finansgundem.com

Bursa'da gerçekleşen hızlı tren inşaatında göçük meydana geldiği iddia edildi ancak TCDD tarafından yapılan açıklamada göçük iddiaları yalanlandı

Bursa’nın merkez Osmangazi İlçesi Demirtaş mevki Barbaros mahallesi yakınlarındaki hızlı tren inşaatı çalışması sırasında göçük meydana geldiği ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildiği haberlerinin ardından TCDD bir açıklama yayınladı. TCDD, söz konusu haberlerin gerçeği yansıtmadığını, bir işçinin 5 metre yükseklikten düşerek hafif yaralandığını belirtti.

TCDD Genel Müdürlüğünden "göçük" iddialarına yanıt

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürlüğünce, Bursa-Bilecik Hızlı Tren projesi çalışmaları sırasında bir göçük olayının meydana gelmediği bildirildi.

Genel Müdürlükten yapılan açıklamada, bugün bazı basın yayın kuruluşlarında "Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesi Demirtaş mevkisi Barbaros Mahallesi yakınlarındaki hızlı tren inşaatı çalışması sırasında göçük meydana geldiği ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildiği" yönünde haberlere yer verildiği belirtildi.

Haberlerde yer aldığı gibi teşekkül tarafından yürütülmekte olan Bursa-Bilecik Hızlı Tren projesi çalışmaları sırasında göçük olayının meydana gelmediği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Sadece söz konusu projenin, Bursa-Bilecik Hızlı Tren Projesi, Bursa-Yenişehir altyapı inşaatı kapsamında yapımı devam eden km 60+325 Demirtaş mevkisindeki viyadük 4 inşası sırasında yüklenici firmaya ait bir işçimiz yaklaşık 5 metre yükseklikteki iş iskelesinden düşerek hafif şekilde yaralanarak hastaneye sevk edilmiştir. Hayati tehlikesi yoktur."

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)