BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBursa Kebap Evi, "iş"te en iyi teklifi sundu----

Bursa Kebap Evi, "iş"te en iyi teklifi sundu

Bursa Kebap Evi, işte en iyi teklifi sundu
19 Ekim 2017 - 10:30 www.finansgundem.com

Bursa Kebap Evi, bu yıl da katıldığı “Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı”nda yoğun ilgi gördü. Fuara özel bir kampanya da yapan BKE standını, iş ve siyaset dünyasının önemli isimleri ziyaret etti

Franchise sistemi ile büyümesini sürdürürken, küresel bir oyuncu olma yolunda da hızlı ve emin adımlarla ilerleyen Bursa Kebap Evi, bu yıl 15. kez kapılarını açan “Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı”na özel bir kampanya ile katıldı. BKE yatırımcıları, ön ödemesini fuarda gerçekleştirmek koşuluyla 150 bin TL olan franchise bedeli yerine, fuar süresince sadece 100 bin TL ödeyerek kendi işinin sahibi olma fırsatı yakaladı. 

Türk iskenderini Avrupa ve Ortadoğu’ya taşıyan, 3 ülkede, 34 ilde, 84 şubeye ulaşan Bursa Kebap Evi standı, yeni girişimcileri markalarla buluşturan fuarda kampanyanın da etkisi ile yine yoğun ilgi gördü. Franchise ve markalı bayilik sisteminin tüm oyuncularını tek bir çatı altında buluşturan fuarda BKE standını, Kalkınma Bakanı Sn. Lütfi Elvan, Avrupa Birliği ve Devlet Eski Bakanı Sn. Egemen Bağış da dahil olmak üzere siyaset ve iş dünyasının önemli isimleri ziyaret etti. BKE, her sene olduğu gibi bu yıl da fuarda yeni işbirliklerine imza attı. 

Dünya Franchise Zirvesi’ne “iskender” damgası 

İstanbul, aynı tarihlerde, yıllık 40 milyar USD’lik ticari işlem hacmine sahip Türkiye’deki franchising sisteminin tek temsilcisi olan UFRAD Franchising Derneği’nin düzenlediği “Dünya Franchise Zirvesi”ne de ev sahipliği yaptı. Zirve dahilinde ülkemizin ve dünyanın franchise sektörü liderlerinin ağırlandığı Yemekli Boğaz Turu ile Turkish Night Gecesi’nin de sponsoru olan BKE, misafirleri Bursa’nın geleneksel lezzetleri ile buluşturdu. Özellikle iskender gecede tam not aldı. 

Hedef 2018 yılı sonunda 100 şube

2017 yılında Denizli, Antalya, İzmir, Erzurum gibi yeni şehirlerde olmak üzere toplam 10 yeni şube açarak, 80 şubeyi aşan, üstüne bir de lezzet ödülü katan BKE’nin hedefi 2018 yılı sonunda 100 şube. BKE, Ortadoğu açılımıyla uluslararası arenada da daha etkili bir rol oynayarak bölgedeki merkez üssünü Dubai de kuruyor. Avrupa’da ise Almanya’da ikinci şubesini açıyor. Bu gelişmeler markaya yeni bir boyut katarken küresel bir oyuncu olma yolunda markaya ivme katıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)