BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBülent Arınç'ın kayınbiraderi açığa alındı----

Bülent Arınç'ın kayınbiraderi açığa alındı

Bülent Arınç'ın kayınbiraderi açığa alındı
28 Temmuz 2016 - 14:27 www.finansgundem.com

Manisa'da 15 Temmuz darbe girişimi sonrası başlatılan Fethullahçı Terör Örgütü operasyonu kapsamında Bülent Arınç'ın kayınbiraderi Ziya Tay açığa alındı

15 Temmuz darbe girişiminin ardından sürdürülen FETÖ soruşturmaları kapsamında TBMM eski Başkanı ve eski Manisa Milletvekili Bülent Arınç'ın kayınbiraderi olan Manisa Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ziya Tay, sabah saatlerinde açığa alındı.

2002 yılından beri Manisa'da İl Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğü yapan Dr. Tay ile birlikte Manisa il genelinde toplam 150 kişinin açığa alındığı öğrenildi. Ziya Tay, seçimlerde AK Parti'den Manisa milletvekili aday adayı olmuş, ancak sıralamaya alınmamıştı.



Ülke genelinde ise Sağlık Bakanlığı'nda görevden uzaklaştırılan personel sayısının 5 bin 500'ü aştığı ifade edildi. Ülke genelinde açığa alınan sağlık personelinin 115'inin yönetici bin 504'ünün ise hekim olduğu biliniyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)