BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaBuffett'tan 12 milyar dolarlık alım----

Buffett'tan 12 milyar dolarlık alım

Buffett'tan 12 milyar dolarlık alım
31 Ocak 2017 - 09:41 www.finansgundem.com

ABD'li yatırımcı Buffett, ABD seçimlerinden bu yana 12 milyar dolarlık hisse senedi aldı

ABD'li yatırımcı Warren Buffett, 8 Kasım'da gerçekleştirilen başkanlık seçimlerinden bu yana, Berkshire Hathaway Inc.'teki portföyü için 12 milyar dolarlık hisse senedi alımı gerçekleştirdiğini açıkladı.

Buffett, Charlie Rose ile Cuma günü gerçekleştirdiği mülakatta “Seçimden bu yana nette 12 milyar dolarlık hisse senedi aldık” dedi. ABD'li yatırımcı hangi şirketlerin hisse senetlerini tercih ettiğine ilişkin detay vermedi.

Omaha, Nebraska merkezli şirketin yaptığı alımın büyüklüğü, Berkshire Hathaway'in faaliyetlerinde önemli ölçüde artış olduğunu işaret ediyor. Şirket, geçtiğimiz yılın ilk dokuz ayı boyunca sadece 5.2 milyar dolarlık hisse senedi alırken, toplam yaklaşık 20 milyar dolarlık hisse senedi satış ve çıkışı olduğunu açıklamıştı.

2015 yılında ise Berkshire 10 milyar dolarlık hisse senedi almıştı. Buffett, ABD Başkanı Donald Trump'ın hedeflediği yüzde 4'lük büyüme konusuna ise şüpheli yaklaşıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)