BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBUDO’da toplu sözleşme ----

BUDO’da toplu sözleşme

BUDO’da toplu sözleşme
16 Ağustos 2018 - 13:48 www.finansgundem.com

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BURULAŞ’ın işlettiği Bursa Deniz Otobüsleri’nde (BUDO) çalışan 34 personeli kapsayan 1. dönem toplu iş sözleşmesi imzalandı.

BURULAŞ ile Türkiye Denizciler Sendikası (Deniz İş Sendikası) arasında imzalanan anlaşmaya göre, çalışan maaşlarında ilk yıl yüzde 20, ikinci yıl da TÜFE oranına göre artış olacak. 1 Temmuz 2018 ile 30 Haziran 2022 arasında geçerli olan sözleşmeye göre, ilk yıl yüzde 20, ikinci yıl ise TÜFE oranında zam yapılacak.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Göreve geldiğimizden bu yana BUDO bünyesinde sendikalaşma ilk kez başlatıldı. BUDO olarak İstanbul ve Bursa başta olmak üzere farklı güzergahlarda çalışmalarımız var. Bursa’nın aktivitesi ve ulaşılabilirliği her geçen gün artıyor. BUDO da bu artışa olumlu katkı sağlıyor. Hava ulaşımı, gördüğümüz lüzum üzerine sonlandırıldı. Deniz ulaşımıyla alakalı birkaç revizyon sonrası özellikle bunu muhafaza ettik. Yeni destinasyonların ve yeni lokasyonların oluşturulması için çalışmalarımız sürüyor.” diye konuştu.

Sözleşmeye Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, BURULAŞ Genel Müdürü Mehmet Kürşat Çapar ve Eyüp Kasap imza attı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)