BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporF.Bahçelileri kızdıracak açıklamalar----

F.Bahçelileri kızdıracak açıklamalar

F.Bahçelileri kızdıracak açıklamalar
04 Kasım 2011 - 07:27 www.finansgundem.com

Çakar, "İddianame tamamlanmak üzere. Artık çok net söylüyorum, normal şartlar altında Trabzonspor geçtiğimiz yılın şampiyonudur" dedi.

F.Bahçelileri kızdıracak açıklamalar ING Bank Kobi ve Ticaret Bankacılığı tarafından düzenlenen ’Ing Bank Bizbize Sohbetler’ toplantısı Trabzon’da yapıldı. Toplantıya katılan spor yorumcusu Ahmet Çakar, merakla beklenen futbolda şike iddialarına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunup, "İddianame tamamlanmak üzere. Artık çok net söylüyorum, normal şartlar altında Trabzonspor geçtiğimiz yılın şampiyonudur" dedi.
Ing Bank Kobi ve Ticaret Bankacılığı tarafından düzenlenen ’Ing Bank Bizbize Sohbetler’ toplantısının 9’uncu durağı Trabzon oldu. Saba Tümer’in sunuculuğunu yaptığı geceye, ekonomist Asaf Savaş Akat, Ing Bank Kobi ve Ticari Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Yaprak Soykan ile spor yorumcusu Ahmet Çakar konuşmacı olarak katıldı. Toplantıya Trabzonspor Başkanı Sadri Şener de katıldı.
ÇAKAR: "2010-2011 SEZONUN ŞAMPİYONU FENERBAHÇE OLMAYACAK"
Sunuculuğunu Saba Tümer’in yaptığı programda konuşan spor yorumcusu Ahmet Çakar, futbolda şike iddialarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Futbolda şike iddialarına yönelik yürütülen soruşturmayla ilgili hazırlanan iddianamenin tamamlandığını belirten Çakar, "Normal şartlar altında Trabzonspor geçen yılın şampiyonudur. Çok net söylüyorum. Artık iddianame hazırlanmak üzere. Eğer bundan sonra sıra dışı bir gelişme yaşanmazsa bu güzel şirin kentin şampiyonluğu kutlu olsun. 2010-2011 sezonun şampiyonu Fenerbahçe olmayacak. Bu bilgiler bana nasıl ulaştı derseniz burası Türkiye. Bir şekilde ulaştı. 15-20 gün sonra hepiniz göreceksiniz" dedi. Ahmet Çakar’ın konuşmaları toplantı salonunda uzun süre alkış aldı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)