BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBu hafta hava nasıl olacak?----

Bu hafta hava nasıl olacak?

Bu hafta hava nasıl olacak?
02 Mayıs 2016 - 09:44 www.finansgundem.com

Meteoroloji'den gelen son açıklamaya göre, İstanbul hava durumu olmak üzere yurdun birçok yerinde sağanak yağış etkili olacak

İstanbul ve Ankara hava durumu son raporları başta olmak üzere sağanak yağışlar etkili olacak. Özellikle İstanbul'da 5 gün boyunca sağanak yağış kendini hissettirecek. Afyon, Edirne, Tekirdağ ve İzmir çevrelerinde de gökgürültü sağanak bekleniyor. İstanbul hava durumu için son raporu meteoroloji açıkladı. Akşam saatlerinde ve yarın, yani 3 Mayıs pazartesi günü yer yer etkili yağışlar görülecek.

İSTANBUL HAVA DURUMU 5 GÜN BOYUNCA YAĞACAK

İstanbul hava durumu son tahminleri meteoroloji açıkladı bu akşam saatlerine dikkat. İstanbul'da bu hafta hava durumu fena, 5 gün boyunca aralıklarla sağanak yağış etkili olacak. İstanbul'da bugün en yüksek sıcaklık değeri ise 15 derece olacak.

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Anadolu’nun doğusu, Edirne ve Çanakkale ile öğleden sonra Afyonkarahisar ve Isparta çevrelerinin, akşam ve gece saatlerinde ise Marmara'nın batısı ve Kuzey Ege kıyılarının aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; gece saatlerinde Edirne ve Çanakkale çevreleri ile Balıkesir'in batı kıyı ilçelerinde ve İzmir'in kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)