BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRahip Brunson Almanya'da----

Rahip Brunson Almanya'da

Rahip Brunson Almanya'da
12 Ekim 2018 - 16:48 www.finansgundem.com

Mahkeme kararı ile serbest kalan Brunson, İzmir Adnan Menderes Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla Almanya'ya gitti. Brunson 2 gün Almanya'da kaldıktan sonra ülkesine dönecek

Terör örgütleri FETÖ ile PKK adına suç işlediği ve casusluk yaptığı iddiasıyla yargılandığı davada hakkındaki adli kontrol hükümleri kaldırılarak 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası verilen ABD'li din adamı Andrew Craig Brunson, özel uçakla Almanya'ya gitti.

İzmir 2. Ağır Ceza Mahkemesinde bugün görülen duruşmada 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılan ve hükümle birlikte serbest bırakıldıktan sonra Alsancak'taki evine gelen Brunson, bir süre ikametinde kaldı. Brunson'ın elektronik kelepçeleri evinde çıkarıldı. 

TEMYİZE GİDİLECEK

Brunson'ın avukatı İsmail Cem Halavurt "Bu mahkumiyeti de kabul etmiyoruz, temyize gideceğiz. Brunson büyük bir ihtimalle ABD'ye geri dönecek" dedi.

Brunson ve eşi Norine Brunson, akşam saatlerinde İzmir Adnan Menderes Havalimanı CIP kapısına geldi. ABD'nin Ankara Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Jeffrey M. Hovenier da Brunson çiftine havaalanına kadar eşlik etti.


Havaalanında geniş güvenlik önlemi alındı.

Brunson, eşiyle özel uçakla Türkiye'den ayrıldı.

2 GÜN ALMANYA'DA KALACAK

İsmail Cem Halavurt, havaalanında gazetecilere, müvekkili Brunson'un Almanya'ya gittiğini, 2 gün bu ülkede kaldıktan sonra ABD'ye geçeceği bilgisini paylaştı.

İşte Brunson'un adliyeden çıkışı

 

Trump, Brunson için açıklama yaptı

 

Rahip Brunson serbest bırakıldı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)