BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakBoyner üst yönetim ekibinde değişiklik----

Boyner üst yönetim ekibinde değişiklik

Boyner üst yönetim ekibinde değişiklik
18 Nisan 2018 - 17:22 www.finansgundem.com

Boyner Grup şirketlerinden Boyner Büyük Mağazacılık’ta görev değişikliği

Boyner Grup şirketlerinden Boyner Büyük Mağazacılık’ta Eylül 2016’dan bu yana Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak görev alan Okan Gürsan Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlendi. Okan Gürsan’dan boşalan Mali İşler Genel Müdür Yardımcılığı görevine ise sektörün deneyimli isimlerinden Sezayi Aksoy transfer edildi.

Sezayi Aksoy - Boyner Büyük Mağazacılık Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı

Perakende ve hızlı tüketim sektöründe 20 yıldan fazla bir tecrübeye sahip olan Sezayi Aksoy, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldu. Aynı üniversitede Muhasebe Denetim Yüksek Lisans çalışmalarını sürdüren Sezayi Aksoy, çalışma hayatına 1997 yılında Toys'R’Us’ta başladı ve burada sırasıyla Finans Analisti, Finans Yöneticisi ve Bütçe & Planlama Müdürü olarak çalıştı. Toplam 10 yıl görev aldığı Toys’R’Us’ta en son Yatırımlar & Finans Direktörlüğü görevini üstlenen Aksoy, 2007’de Yıldız Holding bünyesine katıldı. Sırasıyla, Sıcak İçecekler ve Premium Markalar Grup Finans Müdürü, Dondurulmuş Gıda ve Kişisel Bakım Grup CFO, SCA Yıldız Kağıt ve Kişisel Bakım Üretim A.Ş’de Finans Direktörlüğü görevlerini yürüten Aksoy, 2015-2017 yılları arasında SCA Hygiene Products AB. şirketinde MEIA iş birimi Finans Direktörü ve son olarak da Aktül Kağıt Üretim Pazarlama A.Ş. şirketinde Mali İşler Direktörü olarak çalıştı. Sezayi Aksoy, Boyner Büyük Mağazacılık bünyesine Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak katıldı. Aksoy, Türkiye’de gıda ve elektronik dışı en büyük perakende grubu Boyner Grup şirketlerinden olan ve 37 ilde 118 mağaza ile hizmet veren Boyner Büyük Mağazacılık’ın tüm finansal süreçlerinin yönetiminden sorumlu olacak.

Okan Gürsan – Boyner Büyük Mağazacılık Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı

Boyner Büyük Mağazacılık’ta Eylül 2016 itibariyle Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak görev alan Okan Gürsan, görevine Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak devam ediyor.

Dokuz Eylül Üniversitesi İktisat Bölümü mezunu olan Gürsan, Georgia Institute of Technology’de Global Business Management ve Bilgi Üniversitesi’nde Yönetim ve Operasyon konulu MBA programlarını tamamladı. İş hayatına Ernst & Young’da Denetçi olarak başlayan Gürsan, daha sonra Coca-Cola İçecek’e İç Denetim Yöneticisi olarak katıldı. Sonrasında The Coca-Cola Company Atlanta merkez ofisine transfer oldu ve Atlanta’da Uluslararası Denetim ekibinde Baş Denetçi ve Denetim Proje Müdürü olarak çalıştı. 2008 yılında Azerbaycan’a taşınan Gürsan, Coca-Cola İçecek bünyesinde Ülke Finans Direktörü olarak görev aldı. Gürsan, 2011’de Türkiye’ye dönüş yaptı ve Coca-Cola İçecek’te Kıdemli Finans Müdürü, Satış Merkezi Müdürü, Gelir Büyüme Yönetimi ve Strateji Geliştirme Başkanlığı görevlerinde bulundu. 2015 yılında Beymen’e CFO olarak geçen Gürsan, Eylül 2016’da Boyner Büyük Mağazacılık’a Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak transfer oldu. Boyner Büyük Mağazacılık bünyesinde görev değişikliği yapan Gürsan, görevine Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak devam ediyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)