BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBoydak Holding'e kayyum atandı----

Boydak Holding'e kayyum atandı

Boydak Holding'e kayyum atandı
18 Ağustos 2016 - 19:12 www.finansgundem.com

Boydak Holding'e 5 kişilik kayyum atandı

KAYSERİ’de kurulu Boydak Holding’e mahkeme kararı ile 5 kişilik kayyum heyeti atandı. Heyet göreve başlamak üzere bu akşam saatlerinde polis eşliğinde holdinge geldi.

FETÖ/PYD soruşturması kapsamında son 2 haftalık içerisinde Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak ve eşi Müjgan Boydak adli kontrol şartıyla salıverilirken, Boydak ailesinden 5 kişi tutuklanarak, Kayseri, Nevşehir ve Ankara’daki cezaevlerine konuldu. Bugün akşam saatlerinde nöbetçi sulh ceza mahkemesi tarafından İstikbal, Bellona ve Mondi gibi mobilya markaları ile Hes fiber kablo gibi sanayi kuruluşunun da aralarında bünyesinde bulunduğu olduğu Boydak Holding’e kayyum oyarak avukatlar Ramazan Arslan ve Yurdagül Keziban Kılıç Aksungur, bankacı Ramazan Erikli, mali müşavir Ahmet Ziya Beşparmak, muhasebeci Mustafa Karakaya atandı.

Kayyum heyeti mahkemeden verilen yazıyla birlikte Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin eşliğinde Organize Sanayi Bölgesindeki Merkez Çelik içinde bulunan Boydak Holding binasına giderek, görevi devraldı.

Boydak Holdingde 10 gün önce yeni yönetim kurulu oluşturulmuş ve kamuoyuna duyurulmuştu. Boydak Holding Yönetim Kurulu bir süre önce tutuklanarak cezaevine konulan Şükrü, Bekir ve İlyas Boydak’ın istifaları sonucu yeniden oluştu.

Kayseri Sanayi Odası Başkanlığı’nı da yapmakta olan Mustafa Boydak’ın Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlendiği yeni Yönetim Kurulu’nda Yusuf Boydak, Bilal Uyanık, Nazif Türkoğlu, Fethi Ünal, İzzet Sümer ve Mehmet Konuk görev almıştı. Şükrü, Bekir ve İlyas Boydak’ın istifaları kabul edilerek, Yönetim Kurulu’na Finansman Danışmanı olarak görev yapan Mehmet Konuk da atanmıştı.

Halen Boydak ailesinden eski yönetim kurulu başkanı Hacı, eski CEO Memduh, Yönetim Kurulu üyelerinden Şükrü, Bekir ve İlyas Boydak FETÖ soruşturması sonucu tutuklu bulunuyor.

Çok sayıda şirketi bünyesinde bulunduran Boydak Holding'te yaklaşık 14 bin kişi çalışıyor. Boydak Holding'e bağlı bazı şirketler Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesinde yer alıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)