BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaBorsa İstanbul tüm nakdi varlıklarını TL'ye çevirdi!----

Borsa İstanbul tüm nakdi varlıklarını TL'ye çevirdi!

Borsa İstanbul tüm nakdi varlıklarını TL'ye çevirdi!
02 Aralık 2016 - 17:13 www.finansgundem.com

Borsa İstanbul Başkanı Himmet Karadağ Borsa İstanbul'un tüm nakdi varlıklarını Türk Lirası'na çevirdiğini açıkladı

BORSAGUNDEM.COM

Borsa İstanbul, nakdi varlıklarının TL'ye çevrildiğini açıkladı. BloombergHT canlı yayınında konuşan Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, "EKK toplantısı sonrası Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın açıklamaları doğrultusunda biz de TL'ye güven yönünde adım attık. Hazır değerlerimizde yer alan ihtiyaç da duymadığımız varlıkları TL'ye çevirdik. Herhangi bir ihtiyaç olmadığı sürece TL'de kalmaya ve yatırım yapmaya devam edeceğiz" dedi.

KARAR GRUP ŞİRKETLERİNİ DE KAPSIYOR

Dolar/Euro bazında bazı tarifelerde Türk Lirası çalışması yaptıklarını söyleyen Karadağ, diğer tarifelerdeki çalışmaları da yakında paylaşacaklarını ifade etti. Karadağ TL’ye dönüş kararının grup şirketlerini de kapsadığını belirtti. “TL’ye geçişde öncelikle bizim gibi kurumların liderlik etmesi lazım” diye konuşan BİST Başkanı Himmet Karadağ, ne kadar bir varlığın TL'ye çevrildiği konusunda bilgi paylaşmadı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mahmut Öztekin02 Aralık 2016 22:21

    Sayın borsa başkanı ekonomiyi mi kurtarmaya çalışıyorsunuz. Önce borsada açığa alış satışı yasaklayın. sonra dolarla yapılan tüm fx işlemlerini yasaklayın Daha sonra borsada her hisse için tek seferde maximum alım satım adetlerine geri dönün

  • realite02 Aralık 2016 18:55

    oldu olcak merkez bankası da tüm varlıklarını dönsün..bu fırsat kaçmaz..gevşeyince yine alırsınız ! bu işten siz kazançlı çıktınız..