BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul'da bazı öğretim üyeleri gözaltına alındı----

İstanbul'da bazı öğretim üyeleri gözaltına alındı

İstanbul'da bazı öğretim üyeleri gözaltına alındı
16 Kasım 2018 - 09:01 www.finansgundem.com

Boğaziçi Üniversitesi'nden Prof. Betül Tanbay ile İstanbul Bilgi Üniversitesi'nden Prof. Turgut Tarhanlı'nın da aralarında olduğu bazı öğretim üyeleri gözaltına alındı.

İstanbul polisi, sabah saatlerinde çeşitli üniversitelerde görev yapan akademisyenlere yönelik bir operasyon yaptı, çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınanlar arasında Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Turgut Tarhanlı, Boğaziçi Üniversitesi Matematik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Betül Tanbay ile gazeteci Çiğdem Mater de var. 

Gözaltına alınanların, 1 yılı aşkın süredir tutuklu bulunan iş adamı Osman Kavala'nın yöneticisi olduğu Anadolu Kültür Derneği'nin üyeleri olduğu belirtildi.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • erol g.16 Kasım 2018 14:36

    FETÖ'CÜLER VEYA FETÖ BENZERİ YENİ YAPILANMALAR GÖREVLİLERİ YERLERİNDEN EDİP BOŞ KADRO YARATARAK YERLERİNE KENDİ YANDAŞLARINI YERLEŞTİRMEK İÇİN İHBARDA BULUNUYORLAR OLABİLİRLER ÇOK DİKKATLİ OLUNMALI

  • Gerol16 Kasım 2018 21:22

    Gerçekten çok zekisin.. yapan iktidar belli, iktidarın polisi belli, adamın suçladığı yere bak. Utanmasa 17-25 Aralık'ta rüşvet aldığı ortaya çıkan bakanlar da ftocu diyecek. Hey Allahım yaa.

  • sessiz16 Kasım 2018 10:11

    YAZIK!