BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBM Elçisi: Suriye'de son dört yılın en tehlikeli anındayız----

BM Elçisi: Suriye'de son dört yılın en tehlikeli anındayız

BM Elçisi: Suriye'de son dört yılın en tehlikeli anındayız
14 Şubat 2018 - 21:45 www.finansgundem.com

BM Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura, Suriye’de son 4 yılın en tehlikeli döneminin yaşandığını ifade etti

Birleşmiş Milletler (BM) Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura, Güvenlik Konseyi toplantısında yaptığı konuşmada, Suriye’de son 4 yılın en tehlikeli döneminde olduklarını söyledi.

Hürriyet'ten Razi Canikligil'in haberine göre, şu anki zamanının son dört yılda ülkedeki en şiddetli, endişe verici ve tehlikeli zaman olduğuna dikkat çeken Mistura, Türkiye, Rusya ve İran’a şiddet olaylarını azaltmak için nüfuzlarını kullanmaya çağırdı.

Suriye’de yükselen şiddet olaylarının barış ve bölgesel istikrar beklentilerini baltalayacağını ve şiddeti daha fazla cephede tırmandırabileceğine işaret eden Mistura’nın konuşması barış yolunun kapatılmasıyla ilgili birbirleri aleyhine konuşmalar yapan ABD Büyükelçisi Nikki Haley ve Rusya Büyükelçisi Vassily Nebenzia tarafından da takip edildi.

Haley, Rusya'nın barışa giden yolda ağırlığını kullanmasını isterken, Rus Büyükelçi Nebenzia, ABD liderliğindeki koalisyondan muhalefetin provokasyonlarını önlemesini istedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)