BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaBitcoin ve kripto paralar ile ilgili tüm sorularınıza yanıt bulun----

Bitcoin ve kripto paralar ile ilgili tüm sorularınıza yanıt bulun

Bitcoin ve kripto paralar ile ilgili tüm sorularınıza yanıt bulun
02 Mayıs 2018 - 10:55 www.finansgundem.com

Kripto paralarla ilgili bilinmeyenler için Borfin eğitim düzenliyor

Kripto para, güvenlik açısından kriptoloji bilimini kullanan, dijital ve sanal bir para birimidir ve matematik temelli olarak şifrelenmişdir.

Dr. Beyhan Yaslıdağ bu eğitim kapsamında, bitcoin temelli olarak tanıdığımız ve özellikle son yıllarda sağladıkları getiri nedeni ile hızlı bir şekilde gelişen ve tanınan kripto paraları inceleyecektir.

Kripto paralar eğitimi, kripto paralar ile ilgili olarak bilinmesi gereken ve kripto para yatırımı yapmadan önce dikkate alınması gereken kavram ve özellikleri tanıtmak amacı ile oluşturulmuştur.

Kripto paralar eğitimine katılmak, madencilik, kripto para alım satım esasları ve bitcoin ile ilgili bilgi sahibi olmanızı sağlayacaktır.

Eğitim detayı için tıklayınız.

Bitcoin işlemleri ile ilgili gizli kalan tüm bilgilere ulaşacaksınız.

Dijital bir para birimi olan Bitcoin‘in günden güne daha fazla tanınması ve önem kazanması ile birlikte Bitcoin’e yatırım yapmak isteyenlerin sayısı da artmaktadır.

Dr. Beyhan Yaslıdağ tarafından hazırlanan bu eğitim ile bitcoin kapsamlı olarak incelenmektedir. Bitcoin işlemleri, bitcoin hakkında merak edilenler, bitcoin sözlüğü, bitcoin yatırımı, blockchain, kripto para üretilmesi başlıkları altında incelenen bitcoin konusunda konu ile ilgili olarak tüm bilgiler yer almaktadır.

Bu eğitim, bitcoin ile ilgili tüm bilgileri ayrıntılı olarak inceleyerek yatırımcıların bitcoin işlemlerinde hatalı kararlar almalarını önlemeye çalışmak ve bitcoin ile ilgili gizli kalan bilgileri tamamlamak amacı ile oluşturulmuştur.

Bitcoin eğitimi, daha ayrıntılı bilgi sahibi olarak bitcoin yatırımlarında karar alma süreçlerine yardımcı olunmasını sağlayacaktır.

Eğitim detayı için tıklayınız.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)