BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaBitcoin çöküşe geçti----

Bitcoin çöküşe geçti

Bitcoin çöküşe geçti
16 Ocak 2018 - 11:46 www.finansgundem.com

Tarihi zirvesini gördükten sonra düşüş trendinde olan Bitcoin bugün 11 bin 700 dolara kadar geriledi

Kripto para birimleri son aylarda büyük rağbet görüyor. Bunların başında da 1 dolar gibi seviyeden 19 bin 532 dolara kadar yükselen Bitcoin geliyor. Ancak Bitcoin tarihi zirvesini 18/12/2017 tarihinde görmüştü ve o günden sonra ise düşüş eğilimi hızlandı. 

Çin'in kripto para ticaretini engellemek için yasakları artırmayı tartışması, Güney Kore'de kripto para işlem platformlarının yasaklanmasının gündeme gelmesi kripto para birimlerini baskı altında tutuyor.

Almanya Merkez Bankası Bundesbank, kripto paralar için global ölçekte düzenlemeler yapılması gereğinin vurgulaması, ESMA Başkanı Majoor'un BMitcoin başta olmak üzere kripto paralara yatırım yapanların tüm paralarını kaybetmeleri riski olduğunu ifade etmesi de satışlara öncülük yapıyor.

Bugün de Bitcoin'e satış geldi 1 saat gibi kısa bir sürede Bitcoin yüzde 10 değer kaybetti. Gün içinde ise en düşük 11 bin 400 dolara kadar geriledi. Saat 11:45 itibariyle Bitcoin 11 bin 973 dolar seviyesinde bulunuyor.

Sanal para Bitcoin'un piyasa değeri Salı günü itibariyle 200 milyar doların altına geriledi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)