BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBirleşik Krallık Dışişleri Bakanı Türkiye'yi ziyaret ediyor----

Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı Türkiye'yi ziyaret ediyor

Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı Türkiye'yi ziyaret ediyor
25 Eylül 2016 - 14:32 www.finansgundem.com

Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı Boris Johnson Türkiye'ye geliyor

DIŞİŞLERİ Bakanlığı, Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı Boris Johnson'ın, beraberinde bir heyetle, 15 Temmuz günü yaşanan darbe girişimi sonrasında Birleşik Krallık Hükümeti'nin Türkiye ile dayanışmasını göstermek üzere 25-27 Eylül tarihlerinde Türkiye'ye bir ziyaret gerçekleştireceğini duyurdu.
Bakanlık tarafından yapılan yazılı açıklamada, Dışişleri Bakanı Johnson'ın ziyareti çerçevesinde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile ikili temaslarda bulunacağı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım tarafından kabul edileceği belirtildi. Johnson'ın AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik'le de görüşeceği ve ayrıca darbe girişimi sırasında ağır hasar gören TBMM binasını ziyaret edeceği kaydedildi. Yapılacak temaslarda ikili ilişkilerin yanı sıra güncel bölgesel ve uluslararası konuların ele alınmasının ve Türkiye ile Birleşik Krallık arasındaki kapsamlı işbirliğinin güçlendirilerek, ileri taşınması imkanlarının değerlendirilmesinin öngörüldüğü ifade edildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • tilki25 Eylül 2016 21:27

    Vay bizim çocuk vatanına geliyor.Boris senin dedenin bıraktığı yerde değiliz . Sokma akılda 7 adım gider .Burda sana kebab türkish lokum yedirelim. sonrada londray güzel anılarla yollayalım. ha birde sakın Kıbrıs ı aklından bile geçirme!!!!

  • osmanli25 Eylül 2016 16:36

    hangi yuzle geliyorsun yuzssuz