BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBir milyon dolarlık şapka----

Bir milyon dolarlık şapka

Bir milyon dolarlık şapka
05 Aralık 2016 - 07:54 www.finansgundem.com

Lady Gaga’nın Paris’teki Victoria’s Secret defilesinde taktığı şapkanın 1 milyon dolar değerinde olduğu açıklandı

Müziği kadar sıra dışı sahne şovları ve kostümleriyle de konuşulan ABD'li şarkıcı Lady Gaga, Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen Victoria's Secret defilesinde de adından söz ettirmeyi başardı. Defilede şarkı söyleyen Lady Gaga'nın özel tasarım şapkası, etkinliğin öne çıkan haberlerinden biri oldu. Lady Gaga'nın giydiği ve sahne şovunda kullandığı siyah şapkanın değerinin 1 milyon dolar (yaklaşık 3.5 milyon lira) olduğu öğrenildi. Yakın zamanda "Joanne" adlı bir albüm çıkaran sanatçının, Gladys Tamez Millinery tarafından tasarlanan şapkasında 45 bin 700 adet Swarovski değerli taş bulunduğu öğrenildi.

MİKROFONA TAKILDI

Albümünün kapağında da pembe bir şapkayla poz veren Lady Gaga'nın, defilede giydiği şapkanın yapımı için 10 ustanın çalıştığı ve bu değerli aksesuvar için 300 saat mesai harcadığı belirtildi. Şapkanın ucundan sarkan 60 püskülün tamamının el yapımı kristallerle işlendiği de kaydedildi. Sahne şovunda şapkasını çıkararak yukarı doğru kaldıran Lady Gaga'nın, "John Wayne" adlı şarkısını söylerken bu püsküllerin mikrofona takıldığı da gözlerden kaçmadı. Lady Gaga, kasım ayında düzenlenen Amerikan Müzik Ödülleri'ne de beyaz bir şapkanın tamamladığı bir kostümle katılmıştı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)