BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiBir ilimizde 2 milyar dolarlık altın bulundu----

Bir ilimizde 2 milyar dolarlık altın bulundu

Bir ilimizde 2 milyar dolarlık altın bulundu
23 Kasım 2015 - 15:03 www.finansgundem.com

Balıkesir'in İvrindi ilçesindeki Madra Dağı'nda 50 bin metrekare alanda değeri 2 milyar dolar olarak hesaplanan altın rezervi tespit edildi

Balıkesir'in İvrindi ilçesinde, bir firma tarafından Madra Dağı'nda yaklaşık 3 yıl süren sondajlar sonucu tespit edilen altın madeninin çıkarılması için yasal prosedürün tamamlanması bekleniyor.

İvrindi'nin kırsal mahallelerinden Değirmenbaşı yakınında, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nce verilen izin doğrultusunda 3 yıla yakın süreçte 500 sondaj yapıldı.

Bu sondajlarda, 50 bin metrekare alanda değeri 2 milyar dolar olarak hesaplanan altın rezervi tespit edildi. Arama çalışmalarını tamamlayan ve madeni çıkartmak için yasal başvuruları yaparak prosedürün tamamlanmasını beklemeye başlayan firmanın yetkilileri, bölgede 25 milyon dolarlık yatırım planlıyor.
 
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yalan24 Kasım 2015 10:35

    yalan dolan. daha geçenlerde bir siyasi parti bşk yrd da "somada bu kadar altın var, bu yüzden batı bizim ayağımızı kaydırmaya çalışıyor" gibi komik bir ifade kullanmıştı. gündem değiştirme çabaları.

  • Ulusal Birlik23 Kasım 2015 16:13

    kimmis bu Firma? Cikarilacak altinlarin kac onsu Türk Milletine kalacakmis? !!!