BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaBir havayolu şirketi daha batma riskiyle karşı karşıya----

Bir havayolu şirketi daha batma riskiyle karşı karşıya

Bir havayolu şirketi daha batma riskiyle karşı karşıya
22 Ekim 2018 - 14:15 www.finansgundem.com

Güney Kıbrıs Rum Kesimi’nin en büyük hava yolu Cobalt Airlines iflası ardından bu kez Cyprus Airways için yeniden tehlike çanları çalıyor

Güney Kıbrıs Rum Kesimi hava yolu şirketi Cyprus Airways için yeniden tehlike çanları çalıyor.

2015 yılında faaliyetlerini durduran ancak 2017'de yeniden gökyüzüyle buluşan Cyrpus Airways'in Cobalt Airlines'tan sonra batma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu iddia edildi.

Resmi internet sitesinden uçuş yaptığı noktaların bitiş tarihlerini yayınlayan şirket, iflas bayrağını çekeceği söylentilerini güçlendirdi. Larnaka çıkışlı yaptığı uçuşların Prag haricindekileri ekim sonunda durduracağı görülen Cyprus'un, Prag uçuşlarını da mart ayında noktalayacağı görülüyor.

Cyprus Airways'ten herhangi bir açıklama yapılmazken, ekim sonrasında iflasını açıklayabileceği iddia ediliyor.

2015 yılının ilk çeyreğinde Avrupa Birliği Komisyonu, Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nin zor durumdaki şirketlere yardımla ilgili kuralları ihlal ettiğini belirlemişti.

Bu belirlemeden sonra Rum Kesimi ulusal hava yolu şirketi Cyprus Airways’in, Avrupa Birliği'nin, devletten kurallara aykırı olarak aldığı 65 milyon euroluk yardımı iade etmesi gerektiği kararının ardından hava yolu şirketinin faaliyetlerini durdurduğu açıklamıştı.

Cyprus Airways, Ocak 2015'te durdurulan uçuşlarının ardından 2,5 yıl sonra yani Haziran 2017'de tekrardan gökyüzüyle buluştu.(Airporthaber)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)