BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBingöl'den acı haber----

Bingöl'den acı haber

Bingöl'den acı haber
23 Ekim 2016 - 14:27 www.finansgundem.com

Bingöl'ün Genç ilçesinde, PKK'lı teröristlerce, zırhlı polis aracının geçişi sırasında bomba yüklü araçla gerçekleştirilen saldırıda 2 güvenlik görevlisi şehit oldu

Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristler tarafından bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda ağır yaralanan polis memuru, tedavi gördüğü hastanede şehit oldu. Saldırıda şehit sayısı 2’ye yükseldi. 

Genç ilçesi kaymakamlık binası önüne teröristlerce bırakılan bomba yüklü aracın düngece saatlerinde zırhlı polis aracının geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu 1 polis şehit olmuş, 6’sı güvenlik görevlisi olmak üzere 20 kişi yaralanmıştı. Yaralılardan durumu ağır olan ve Bingöl Devlet Hastanesi’ne sevk edilen polis memuru Murat Yıldırım, yapılan müdahalelere rağmenşehit oldu. 28 yaşındaki Yıldırım’ın evli ve eşinin 3 aylık hamile olduğu öğrenildi.

PATLAMANIN ŞİDDETİ GÜN AĞARINCA ORTAYA ÇIKTI

Patlamada, çok sayıda ev ve iş yeri zarar görürken, bazı elektrik direklerinin devrildiği görüldü. Saldırıda, kaymakamlık lojmanı, kültür merkezi ve çevredeki bir okulun camları kırılırken, çok sayıda ev ve iş yerinde hasar oluştu. Patlamanın şiddeti gün ağarınca ortaya çıkarken çevredeki ağaç ve elektrik direklerinin de devrildiği görüldü.

Dün gece saatlerinde olay yerinde yapılan inceleme ise bugün havanın aydınlanmasından bir süre sonra tamamlandı. İncelemenin ardından giriş ve çıkışlara kapatılan bölge açılırken, esnaf iş yerlerini toparlamaya başladı. Kaymakamlığın vatandaşların zararlarının karşılanması amacıyla Hasar Tespit Komisyonu kuracağı da öğrenildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)