BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisBilgili'nin pizzacısı kapandı----

Bilgili'nin pizzacısı kapandı

Bilgili'nin pizzacısı kapandı
09 Ocak 2017 - 14:48 www.finansgundem.com

İnşaat ve turizm sektöründeki yatırımlarıyla öne çıkan Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili’nin Sıraevler projesinde restoran açan Pizza East kepenkleri indirdi…

Serdar Bilgili'yi kamuoyu Beşiktaş başkanlığından tanır. Bilgili aslen tekstil kökenli bir işadamıdır. Kahramanmaraş'taki iplik tesisleri bir dönem Türkiye'nin en büyükleri arasında idi. Ancak son yıllarda inşaat ve turizm sektöründeki yatırımları ile öne çıkıyor. Sahibi olduğu Bilgili Holding özellikle tarihi eser niteliği taşıyan binaların restorasyonu ile şehir hayatına değer katan projeler gerçekleştiriyor.

Holdingin bu alandaki İlk prestijli işlerinden biri Beşiktaş Akaretler'deki Sıraevler Projesi'ydi. Sıraevler rezidans ve otel kompleksinden oluşuyor.

Bilgili bu projenin içinde dünyaca ünlü bir restoran da açmıştı. Soho House Grubu'nun İstanbul'daki ikinci restoranı olan Pizza East, Sıraevler projesinin İçinde yer alıyordu. Adı standart bir pizza zincirini andırsa da aslında hiç alakası yok. Pizza East, İngiltere ve Amerika'da da restoranları olan butik bir zincir. Mönü de sadece pizzadan ibaret değil, başka seçenekler de sunuyor. Para dergisinin haberine göre butik zincir geçtiğimiz günlerde sessiz sedasız kapanmış. Mekanda ne açılacağı henüz belli değilmiş.

 

 

 

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)