BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBeyonce ve Jay Z’nin serveti 1 milyar doları aştı----

Beyonce ve Jay Z’nin serveti 1 milyar doları aştı

Beyonce ve Jay Z’nin serveti 1 milyar doları aştı
19 Mayıs 2017 - 08:46 www.finansgundem.com

Forbes dergisi, ABD’li yıldız Beyonce ve rap şarkıcısı eşi Jay Z’nin toplam servetlerinin 1 milyar doları geçtiğini bildirdi

Forbes dergisinin “En Zengin Hip-Hop Şarkıcıları” listesinde, Jay Z 810 milyon dolarla ikinci sırada yer aldı. İlk sırada ise Sean "Diddy" Combs var.

Derginin “Amerika’nın sıfırdan yükselen en zengin kadını” listesinde de, Beyonce 359 milyon dolarla 46. sırada. Listenin ilk sırasında ise 5.1 milyar dolar servete sahip Little Caesars kurucusu Marian Ilitch bulunuyor.

Jay Z ve Beyonce müzik kariyerleri dışında yatırımlarıyla da servetlerini büyütüyor. Asıl adı Shawn Carter olan Jay Z, son olarak Uber’e yaptığı yatırımla gündeme gelmişti.

Jay Z’nin sahibi olduğu eğlence şirketi Roc Nation da, mart ayında genç startup projelerine yatırım amacıyla Arrive isimli bir girişim başlatmıştı. Ünlü şarkıcı Spotify’a ve Apple’a rakip olan Tidal’ın yüzde 33’lük hissesini ocak ayında 200 milyon dolara satmıştı.
Beyonce’nin ise Ivy Park isimli bir giyim markası ve Parkwood Entertainment isminde bir yönetim şirketi var. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)