BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBeyaz Saray'dan flaş açıklama: Olumlu karşılıyoruz----

Beyaz Saray'dan flaş açıklama: Olumlu karşılıyoruz

Beyaz Saray'dan flaş açıklama: Olumlu karşılıyoruz
30 Ağustos 2016 - 23:14 www.finansgundem.com

Beyaz Saray Sözcüsü Earnest, Fırat Kalkanı Harekatı'na dair, "ABD yönetimi, Türk ordusu ile Suriye'de DAEŞ'le mücadele eden diğer gruplar arasındaki gece boyu süren sükunet halini olumlu karşılıyor." dedi

ABD yönetimi, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ile Suriye'de DAEŞ'le mücadele eden diğer gruplar arasında sükunet hali bulunduğunu ve bunu da olumlu karşıladıklarını bildirdi.

Beyaz Saray Sözcüsü Josh Earnest, günlük basın toplantısında Suriye'nin kuzeyindeki son gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Earnest, Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin Türkiye sınırındaki Cerablus bölgesinde terör tehditlerine karşı yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı'na ilişkin "ABD yönetimi, Türk ordusu ile Suriye'de DAEŞ'le mücadele eden diğer gruplar arasındaki gece boyu süren sükunet halini olumlu karşılıyor." ifadesini kullandı.

ABD'nin DAEŞ'e karşı mücadele eden unsular arasında daha fazla düşmanlık olmaması ve kayıp yaşanmaması noktasında tüm tarafları teşvik etmeyi sürdüreceğini dile getiren Earnest, "Önceliğimiz DAEŞ'le mücadele etmektir." dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)