BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş'ta Negredo şoku! 3 hafta yok----

Beşiktaş'ta Negredo şoku! 3 hafta yok

Beşiktaş'ta Negredo şoku! 3 hafta yok
18 Mart 2018 - 23:52 www.finansgundem.com

Başakşehir maçında yüzüne darbe alan İspanyol golcünün 3 hafta oynamayacağı açıklandı

Başakşehir maçında yüzüne darbe alan Alvaro Negredo, elmacık kemiğinde kırık şüphesiyle hastaneye götürüldü. Yıldız oyuncunun sahalardan 3 hafta uzak kalacağı öğrenildi.
Beşiktaş'ta Alvaro Negredo elmacık kemiğinde kırık şüphesiyle kontrol amaçlı hastaneye götürüldü. İspanyol golcünün elmacık kemiğinde kırık tespit edildi. Negredo ameliyata alındı.

3 HAFTA YOK

Yapılan tetkikler sonucunda Negredo'nun elmacık kemiğinde kırık bulunduğu ve sahalardan 3 hafta uzak kalacağı öğrenildi.

BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA

Beşiktaş konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

Futbolcumuz Alvaro Negredo’nun yapılan tetkikleri sonucu sağ zygoma ( elmacık ) kemiğinde çökme kırığı tespit edilmiş olup, Acıbadem Fulya Hastanesi’nde acil ameliyata alınmıştır. Cerrahi işlem ile kırığı düzeltilicek olan futbolcumuz, 1 hafta sonra özel koruyucu yüz maskesi ile antrenmanlara başlayabilecektir.

ALANYASPOR MAÇINDA 3 EKSİK OLDU

Beşiktaş savunmasında forma giyen Adriano, Tosic ve Medel, Medipol Başakşehir karşısında sarı kart gördü. Medel ve Adriano, Alanyaspor maçında cezalı duruma düştü. Beşiktaş’ın savunmadaki isimleri, Medipol Başakşehir maçında sarardı, Gökhan Gönül dışında, savunmada oynayan Adriano, Tosic ve Medel, bu deplasmanda sarı kart görürken, Medel ve Adriano cezalı duruma düştü. Siyah-beyazlı takımın savunmasındaki iki önemli isim, 27. haftada oynanacak olan Alanyaspor karşılaşmasında takımlarını yalnız bırakacak. Siyah-beyazlılarda bu 3 oyuncunun yanı sıra Ryan Babel de sarı kart görürken, hakem Halil Umut Meler, Medipol Başakşehir’den Elia, Clichy ve Adebayor’a sarı, Caiçara’ya da ikinci sarı karttan kırmızı kart gösterdi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)