BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'in konuğu----

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'in konuğu

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'in konuğu
20 Şubat 2018 - 05:58 www.finansgundem.com

Siyah-beyazlılar bu gece Şampiyonlar Ligi son 16 mücadelesinde Alman devi Bayern Münih ile kaşılaşıyor

Beşiktaş, tarihinde ilk kez mücadele edeceği Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nda bugün Alman devi Bayern Münih’e konuk olacak

B.Münih 23. haftası geride kalan Bundesliga'da 59 puanla en yakın takipçisi B.Dortmund'un 19 puan önünde lider

Şampiyonlar Ligi'ni 2001 ve 2013'te, Şampiyon Kulüpler Kupası'nı 1974, 1975 ve 1976 olmak üzere üst üste 3 kez kazandı

Müzesinde 1'er tane UEFA Kupası, UEFA Kupa Galipleri Kupası, Süper Kupa ve Kulüpler Dünya Kupası, 2 de Kıtalararası Kupası bulunuyor

Bundesliga'da son 5 yıldır zirvenin tek sahibi, müzesinde 26 lig şampiyonluğu kupası var

TALİSCA'NIN DOSYASI TFF'DE

Beşiktaş, Konya maçında sarı kart gören ve F.Bahçe derbisi için cezalı duruma düşen Talisca'nın dosyasını TFF'ye verdi. İtiraz dosyasında Talisca'nın TV görüntüleri ile fotoğrafları yer aldı. Kararın perşembe günü Disiplin Kurulu tarafından verileceği bildirildi. Yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu, "Hakkaniyetli ve vicdanlı bir kararın verilmesini bekliyoruz" dedi.

SATIŞ GELİRLERİ MEHMETÇİK'E

Beşiktaş Kulübü, Devler Ligi'ndeki önemli maç öncesi bugün Türkiye'deki tüm Kartal Yuvası mağazalarında elde edilecek cironun yüzde 10'unu Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacak.

MATS HUMMELS: İKİ TÜRK'E BİLET AYARLADIM

Beşiktaş olay çıkması ihtimali nedeniyle tribünde taraftarını istemiyor ama Bayern'in tecrübeli defansı Hummels tribünde siyah-beyazlıların olacağını itiraf etti. 29 yaşındaki oyuncu, "Almanya'da yaşayan çok Türk var. Hepsi de futbolu çok seviyor. Ben de iki Türk arkadaşım için bilet ayarladım" itirafında bulundu.

FAVORİ LAFINI SEVMİYORUM

Bayern'in Polonyalı golcüsü Lewandowski Beşiktaş maçı öncesi Kicker'e konuştu: "Tur atlayacak bir sonuç almak istiyoruz. İstanbul'daki atmosferin inanılmaz olduğunu duydum. Favori görülüyoruz ama bu kelimeyi sevmiyorum. Sahada göstermeliyiz."

JUPP HEYNCKES BEŞİKTAŞ'I ÖVDÜ

BAYERN Münih Teknik Direktörü Jupp Heynckes maç öncesi Beşiktaş'a övgüler yağdırdı: "Tecrübe dolu bir takım. Anlayamadığım bugüne kadar Şampiyonlar Ligi'nde nasıl 16'ya kalamamışlar. Antrenörleri de çok tecrübeli. Takımı beraber ve fit tutmayı bilen defans konusunda sağlam duran bir ekip. Bunu iltifat için söylemiyorum. Burada olmaları şans değil. Tüm bunları oyuncularıma da anlattım."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)