BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş: 3 - Partizan: 0----

Beşiktaş: 3 - Partizan: 0

Beşiktaş: 3 - Partizan: 0
30 Ağustos 2018 - 22:58 www.finansgundem.com

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda 1-1'in rövanşında Partizan'ı 3-0 yenerek gruplara kaldı

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turu rövanş maçında Sırbistan'ın Partizan ekibini konuk etti. Sırbistan'daki ilk maçta rakibi ile 1-1 berabere kalan temsilcimiz, seyircisi önünde 3-0 kazanarak Avrupa Ligi'nde grup aşamasına yükseldi. Galibiyeti getiren golleri; Pepe (2) ve Oğuzhan Özyakup kaydetti. 

Maçtan notlar

Vodafone Park'ta mücadelede gol perdesi 37. dakikada açıldı...

Beşiktaş, Pepe'nin attığı golle 1-0 öne geçti. Aleksandar Scekic'in Tolgay Arslan'a yaptığı faulün ardından Partizan Belgrad yarı alanının ilk metrelerinden kazanılan serbest vuruşta topun başına Ricardo Quaresma geçti. Quaresma'nın ortasına altıpasın hemen dışında iyi yükselen Pepe'nin kafa vuruşunda top Partizan ağları ile buluştu.

45. dakikada Beşiktaş, oyuna sonradan giren Oğuzhan Özyakup'un attığı golle farkı ikiye çıkarttı: Cyle Larin ile verkaça giren Oğuzhan Özyakup, penaltı noktasının hafif sağ çaprazından şutunu çekti, top kaleci Vladimir Stojkovic'in sağından ağlarla buluştu.

Antalyaspor maçında ıslıklanan Oğuzhan Özyakup, Partizan'a attığı golden sonra kulaklarını tıkayarak sevinirken, mücadelenin ilk yarısı Beşiktaş'ın 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

69. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Pepe gecenin sonucunu ilan etti: Sağ kanatta kazanılan serbest vuruşta topun başına Ricardo Quaresma geçti. Quaresma'nın ortasına arka direkte iyi yükselen Pepe, kafasını kullanarak son sözü söyledi: 3-0.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)