BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBelediye başkanından kiraz yasağını delene ilginç teşhir----

Belediye başkanından kiraz yasağını delene ilginç teşhir

Belediye başkanından kiraz yasağını delene ilginç teşhir
20 Haziran 2018 - 14:40 www.finansgundem.com

Isparta Uluborlu ilçe Belediye Başkanı Mehmet Ünverdi, ilçedeki kiraz alım merkezine ilçe ve köyleri dışında kiraz girişinin yasaklandığını duyurdu. Başkan Mehmet Ünverdi, yasağa uymayan komisyoncuları Facebook'tan teşhir edeceğini söyledi

Kiraz üretiminde önemli bir yere sahip olan Isparta Uluborlu’da, kirazı korumak ve kalitesini artırmak amacıyla karar alındı. Belediye Başkanı Mehmet Ünverdi başkanlığında yapılan toplantıda ilçeye dışarıdan kiraz girişi yasaklandı.

'FOTOĞRAFLARIYLA TEŞHİR EDECEĞİM'

Belediye Başkanı Mehmet Ünverdi, "İlçemize dışarıdan kiraz girişiyle ilgili aldığımız karar komisyoncular tarafından uygulanacaktır. Karara uymayan komisyoncu fotoğraflarla paylaşılacaktır. 

Uluborlu kiraz alım merkezine ilçe ve köylerimiz dışında kiraz girişi yasaklanmış olup yasak alıcı komisyonculara bildirilmiştir. Karara uymayanları, komisyoncuları facebook hesabımdan fotoğraflarıyla teşhir edeceğim" dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)