BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBBVA Open Talent Türkiye'nin şampiyonu Kredico oldu----

BBVA Open Talent Türkiye'nin şampiyonu Kredico oldu

BBVA Open Talent Türkiye'nin şampiyonu Kredico oldu
18 Ağustos 2017 - 12:48 www.finansgundem.com

Garanti Bankası, dünyanın en büyük fintech yarışması BBVA Open Talent’ın Türkiye bacağının kazananını belirledi

Garanti Bankası’nın Türkiye bacağını düzenlediği, finansal teknolojilere katkı sağlayacak yaratıcı projesi olan startupların katıldığı dünyanın en büyük fintech yarışması BBVA Open Talent sonuçlandı. İstanbul’da GarantiPartners’ta yapılan ve 10 finalistin mücadele ettiği yarışmayı; online kredi skorlama platformu Kredico kazandı. BBVA Open Talent İstanbul’un birincisi Kredico, 19-20 Eylül tarihlerinde Meksika’da gerçekleştirilecek bölgesel finallerde ülkemizi temsil etme hakkını kazanırken, 1.000 Euro para ödülünün de sahibi oldu. 

BBVA Open Talent yarışmasının Türkiye finali hakkında bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Didem Dinçer Başer, “Bünyesinde bulunduğumuz BBVA, finansal teknolojilerin ön planda olduğu startupları yakından destekleyen bankaların başında geliyor. Dünyanın en büyük fintech yarışması BBVA Open Talent, tüm dünyadan finansal teknolojilere yönelik çığır açıcı yeni fikirleri olan girişimcilerle tanışmamızı sağlıyor. Finans ile teknolojinin buluşmasına 20 yıldır yatırım yapan Garanti olarak, sektördeki dönüşümü tetikleyen fintech girişimleriyle etkileşim içinde olmaya ve onlardan beslenmeye büyük önem veriyoruz. Türkiye’de fintech ekosisteminin gelişimine katkı sağlıyor; özellikle GarantiPartners platformuyla, girişimcilik ekosistemi kapsamında fintech alanında fikri, projesi olan girişimlere destek oluyoruz.” dedi. 

Dünya çapında 9.su düzenlenen BBVA Open Talent’ı 2 senedir ülkemize getirdiklerini belirten Dinçer Başer, sözlerine, “Birbirinden farklı ve yenilikçi girişimlerle tanıştığımız yarışma kapsamında, Türkiye’den bir girişime uluslararası arenada yarışabilme imkânı sunmaktan mutluyuz. BBVA Open Talent’ta finale kalan 10 proje tek tek dinlendi, oldukça zorlu bir değerlendirme sürecinin ardından Kredico birinci seçildi. Open Talent gibi uluslararası yarışmalar, Türkiye’deki fintech girişimlerin, çalışmalarını global çapta anlatabilmesi ve kendilerini dünyaya tanıtması açısından da büyük önem taşıyor. Kredico’ya Meksika’daki bölgesel finallerde başarılar diliyoruz.” dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)