BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBayram tatili ne zaman belli olacak?----

Bayram tatili ne zaman belli olacak?

Bayram tatili ne zaman belli olacak?
16 Eylül 2015 - 09:06 www.finansgundem.com

Bayram tatili kaç gün oldu cevap için artık son 2 gün. Bayram tatili 9 gün oldu mu son kararı Davutoğlu verecek

Bayram tatili kaç gün oldu cevabı için henüz resmi bir açıklama gelmedi. Bayram tatili 9 gün olsun diyen Bakan Topçu bu isteğini Başbakan Davutoğlu'na iletecek. Davutoğlu'nun onayı ile kurban bayramı tatili 9 gün olacak böylece bayram tatili kaç gün oldu sorusunun net cevabı verilmiş olacak. Bayram tatili haberinin gelmesi için artık son 2 gün cuma gününe kadar resmi kararın açıklanması bekleniyor.

Bakanlar Kurulu'nun önümüzdeki hafta salı günü toplanmasının planlandığını belirtti. Ancak toplantı yapılmadan da karar alınması ihtimali var. Bakanlar Kurulu kararı, hazırlanan kararın bakanların imzasına açılması ile de oluşturulabilir. Gözler Başbakan Davutoğlu'nun, 9 gün tatil konusunda nasıl bir karar vereceğine çevrilmiş durumda. Çarşamba gününe denk gelen arefe ve öncesindeki 2 gün; salı ve pazartesi günleri de tatil sayılacak. Böylece bayram tatili 18 eylül cuma günü başlayacak 28 eylül pazartesi günü okulların açılması ile birlikte sona erecek.

SON KARAR DAVUTOĞLU'NDA

Bakan Topçu 9 günlük bayram tatili isteğini Bakanlar Kurulu'nda Başbakan Davutoğlu'na sunacak. Bayram tatili kaç gün oldu sorusuna net cevap arayan vatandaşlar ise gözünü gelecek haberlere dikti. Bayran tatili haberleri internethaber'de olacak..

Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, Edirne’de yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olması yönünde Bakanlar Kurulu'nda Başbakan Ahmet Davutoğlu’na arzının olacağını söyledi.

Bakan Topçu, bayram tatilinin 9 gün olma nedenini ise "İş turizmi açısından düşünüyorum" olarak açıkladı. Son günlerde yaşanan terör olaylarının turizm üzerindeki etkisini de değerlendiren Bakan Topçu, "Birilerinin abarttığı gibi çağrılar yaptığı gibi değildir çok şükür. Yüzde 5 turist sayısında artış vardır" dedi.

Bakan Yalçın Topçu, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Edirne’ye geldi. İlk olarak Valilik ziyareti gerçekleştiren Bakan Topçu, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin ile makamında bir araya geldi. Valilik binasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Topçu, Kurban Bayramı tatilinin uzatılması ile ilgili olarak "Önümüzde Kurban Bayramı var. Ben Kültür ve Turizm Bakanı olarak tatilin birleştirilmesini istiyorum. Bakanlar Kurulu'nda Başbakan'ımıza arzımız olacak. Sanıyorum ki inşallah gereği yapılır. İş turizmi açısından düşünüyorum" dedi.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yorumcu16 Eylül 2015 09:16

    başka gazetelerde haber var kamuya yapmışlaer yine... zaten bankaları düşünen mi var? bir defa da resmi tatil yapsınlar bu kadar aytrımcılık olamaz. zaten biz bankalarda eşşek gibi çalışıyor bir defa da bizi de kapsasaydı şu tatiller. hep kendi adamlarına oh ne ala!!!