BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBayraktar'dan Kılıçdaroğlu'na ABD biletiyle yanıt----

Bayraktar'dan Kılıçdaroğlu'na ABD biletiyle yanıt

Bayraktar'dan Kılıçdaroğlu'na ABD biletiyle yanıt
28 Haziran 2016 - 07:12 www.finansgundem.com

"Eski bakanlar Amerika'ya seyahat yapsınlar bakalım ne oluyor" diyen Kılıçdaroğlu'na Erdoğan Bayraktar, yakı zamanda ABD'ye yaptığı seyahatin biletini paylaşarak yanıt verdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, ABD’de tutuklu Reza Zarrab’a ilişkin, “Egemen Bağış ve diğer eski bakanlar Amerika’ya seyahat yapsınlar bakalım ne oluyor” açıklamasının ardından eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, yakın zamanda ABD’ye yaptığı seyahatin biletlerini paylaştı.

Kılıçdaroğlu, Zarrab ile ilgili “Zarrab Amerika’ya gitti, tak diye gözaltına alındı. Bence o adı yolsuzluğa bulaşmış olan, şimdi milletvekili olmayan eski bakanlar bir Amerika seyahati yapsınlar bakalım ne oluyor yapabilirler mi? Yoksa onların başına da Reza Zarrab’ın başına gelen olay gelir mi? Gelir tabii. Egemen Bağış bir gitsin. Hatta yol paralarını ben ödemeye hazırım giderlerse” demişti.

GİDİŞ

CHP’DEN KAMPANYA

Bu sözler üzerine CHP teşkilatında, “Bağış ve diğer eski bakanlar için ABD bileti kampanyaları düzenleyelim” esprileri yapılmaya başlandı.

DÖNÜŞ

Konuyla ilgili haberlerin ardından Bayraktar, ABD’ye yaptığı seyahate ilişkin uçak biletlerini paylaştı. Biletlere göre Bayraktar, 31 Mayıs 2016 günü ABD’ye giderek, 15 Haziran 2016’da da geri dönmüş.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Allah Allah28 Haziran 2016 08:51

    yaaaa bu ülke ne mal dolu biraz adam olunda bişey üretin bişey yapın bırakın bunları....biraz olsun geliştirin kendinizi yaaa ne adamlarsınız.....

  • İsmail28 Haziran 2016 08:28

    Bilette 2016 yazmıyor :)

  • Salim28 Haziran 2016 08:15

    Gidişte ismi var dönüşte yok. Ayrıca bu bileti kullandı mı? ABD'ye gitti mi? Pasaportundaki ABD kaşesini paylaşsa daha inandırıcı olur.