BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBayrağı öpen çocuğa büyük jest----

Bayrağı öpen çocuğa büyük jest

Bayrağı öpen çocuğa büyük jest
25 Nisan 2015 - 03:17 www.finansgundem.com

Eskişehir Mahmudiye'de rüzgarda savrulan ay-yıldızlı bayrağı üç kere öpüp başına koyan çocuğun adına Giresun'a dev bayrak asılacak

Eskişehir Karadenizliler Derneği, Mahmudiye ilçesinde yolda yürürken rüzgarda savrulan bayrağı üç kez öperek alnına koyan 8 yaşındaki erkek çocuk adına Giresun'nun en yüksek noktalarından birine 24 metrekarelik bir Türk bayrağı dikecek.

Dernek Başkanı Ali Akyüz, bir düğün salonunda düzenlenen Karadenizliler Gecesi'nde yaptığı konuşmada, yolda yürürken rüzgarda savrulan bayrağı üç kez öperek alnına koyan 8 yaşındaki Mahmudiye Atatürk İlkokulu 3'üncü sınıf öğrencisi Beren Nafi Alsan'ı, onu yetiştiren ailesini ve öğretmenini kutladığını söyledi.

Akyüz, dernek olarak Alsan adına Giresun'nun en yüksek noktalarından birine 24 metrekarelik bir Türk bayrağı dikileceğini belirtti.

Etkinliğe katılan AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca da, Beren Nafi Aslan'ı tebrik ederek başarı dileğinde bulundu.



ANNEM BABAM VE ÖĞRETMENİMDEN ÖĞRENDİM

Atatürk İlköğretim Okulu öğrencisi 8 yaşında Beren Nafi Alsan, ikiz kardeşi Ceren ile birlikte Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için okula gittikleri sırada iş yerlerine asılan bayrakları gördüklerini, bu sırada rüzgarın etkisiyle dalgalanan Türk bayrağını öperek başına koyduğunu söyledi.

Alsan, bayrağa saygıyı anne ve babası ile öğretmeninden öğrendiğini ifade etti.
İkiz kardeşi Ceren Nur Alsan ise kardeşinin yaptığı bu hareketten dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)