BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakBatışehir Loca'da lansman fırsatı----

Batışehir Loca'da lansman fırsatı

Batışehir Loca'da lansman fırsatı
28 Mayıs 2014 - 12:14 www.finansgundem.com

Lansmana özel fiyat ve ödeme avantajlarıyla Batışehir Loca sizi ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyor

Lansmana özel fiyat ve ödeme avantajlarıyla Batışehir Loca sizi ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyor. 

Batışehir’in Son Etabı “Loca” Satışa Çıkıyor

Batıșehir Loca, yüzlerce seçkin mağaza ve markanın yer alacağı, kentin yeni çekim merkezi haline gelecek Alışveriş ve Yaşam Caddesi’nin hemen üzerinde yükselecek. Batışehir’in in son etabı Loca, yatırımcılara bugüne kadar duydukları ayrıcalıkların çok üstünde bir yaşam standardı sunacak. Artık, açık hava yaşam alanlarında konuklarınızı ağırlayabileceğiniz, rahatsız edilmeden kitabınızı okuyabileceğiniz, yürüyüş yapabileceğiniz ve her şeyden önemlisi bunları yaparken dairelere özel teraslarda gökyüzüne kendinizi daha yakın hissedeceğiniz Batıșehir Loca var. Batışehir Loca,  Atatürk Havalimanı’na sadece 10 dakika, Beşiktaş ve Bakırköy’den metro ile yalnızca 15 dakika uzaklıktaki konumuyla İstanbul’un kalbi niteliğindeki bir lokasyonda yaşama kapılarını açıyor. 

221 bin TL’den başlayan fiyatlarla 40 farklı tipte daire seçeneği

3 bin 266 konutun yer aldığı, Doğa Koleji’nin eğitim verdiği, Four Points by Sheraton Otel’in bulunduğu Batışehir’in son etabı Loca, 521 konuttan oluşuyor. Alışveriş ve Yaşam Caddesi’nin üzerine inşa edilen ve projenin en prestijli etabı olarak gösterilen Loca’da 221 bin TL’den başlayan fiyatlarla daire sahibi olabilirsiniz. Üstelik 36 ay 0 faiz vade, %1 peşinat ve % 1 kdv avantajları da sizi bekliyor. 

Ayrıntılı Bilgi İçin
www.batisehir.com
444 5 343
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)