BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBaşbakan'dan referandum açıklaması!----

Başbakan'dan referandum açıklaması!

Başbakan'dan referandum açıklaması!
24 Haziran 2016 - 14:13 www.finansgundem.com

Başbakan Binali Yıldırım, İngiltere'deki referandum sonuçlarını değerlendirdi

İngiltere'deki referandum sonuçlarını değerlendiren Başbakan Binali Yıldırım, "Kampanya esnasında sayın Cameron, Türkiye üzerinden bazı acayip, garaip laflar etmesine rağmen İngiliz seçmeni bu sözlere itibar etmemiş, Türkiye hakkındaki düşüncelerinin doğru olmadığını da bu kampanyayla sayın Cameron'a bildirmiştir" dedi.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başbakan Yıldırım, şöyle konuştu:
Birliğin güçlenerek devamından yanayız. İngiliz seçmeninin kaygılarının iyi okunması birliğin gelecekteki durumu hakında önemli sonuçlar doğuracaktır. Kampanya esnasında sayın Cameron, İngiltere'nin birlikte kalması için kampanyasını Türkiyeüzerine oturtmasına rağmen, Türkiye üzerinden bazı acayip, garaip laflar etmesine rağmen İngiliz seçmeni bu sözlere itibar etmemiş, Türkiye hakkındaki düşüncelerinin doğru olmadığını da bu kampanyayla sayın Cameron'a bildirmiştir. Türkiye'ye vade biçen Cameron'a İngiliz halkı tarih vermiştir, vade biçmiştir.

AB'YE ÜYELİKTE SON KARAR MİLLETİNDİR

Türkiye'nin birliğe tam üyelik kararını Türk milleti verir. Biz gerekli çalışmaları yaparız  o gün geldiğinde nihai kararı vercek milletttir. 

KILIÇDAROĞLU'NUN SÖZLERİ

AK Parti tarihi geçmişi olan bir parti olduğu için, diğer partilerin iç meseleriyle ilgilenmez bunu doğru bulmaz. MHP'nin iç meslesi olduğu bir gerçektir. Bir an önce bu sorunlardan arınacaktır. 

Teröre açık seçik desteği ortada olan hiçbir kurum ve kişiye müsamaha ile bakamayız.Şehit kanlarımızla sahip olduğumuz bu vatanın tek karış toprağına göz dikenlere asla ve asla hiç bir müsamaha gösterilmez. Bunların sıfatı, konumu ne olursa olsun yaptıklarının karşılığını mutlaka göreceklerdir. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)