BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYıldırım: Avrupa Konseyi kendi işine baksın----

Yıldırım: Avrupa Konseyi kendi işine baksın

Yıldırım: Avrupa Konseyi kendi işine baksın
24 Nisan 2018 - 17:34 www.finansgundem.com

Başbakan Binali Yıldırım, İspanya Başbakanı Mariano Rajoy ile yaptığı görüşmenin ardından açıklamalarda bulundu

Başbakan Binali Yıldırım, İspanya Başbakanı Mariano Rajoy ile görüşmesinin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında konuştu.

AB üyelik süreci ile ilgili olarak Yıldırım, "Karşı karşıya bulunduğumuz sorunların aşılması için Avrupa Birliğinin yeni bir vizyonla konuya yaklaşım göstermesinin zorunlu olduğunu düşünüyoruz ve bu konuda Birliğin gelecek vizyonunu belirlemesini ümit ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Başbakan Yıldırım, AKPM'nin seçimlerin ertelenmesi çağrısı ile ilgili de "Avrupa Konseyi kendi işine baksa iyi olur. Seçimi onlar yapmayacak, Türkiye yapacak." dedi.

"Avrupa Konseyi Parlamentosu, bunu söyleyeceğine, yüzlerce, binlerce insanın kanına girmiş bir terörist başını getirip orada konuşturmasın." diyen Yıldırım, "Avrupa Konseyi, Salih Müslüm denen, katil olduğu tescil olmuş bir insanı getirip o parlamentoda konuşturmakla ne barışa ne terörle mücadeleye ne de Avrupa'nın değerlerine hizmet eder." şeklinde konuştu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)