BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBaşbakan Yardımcısı Şimşek, Brüksel'e gidiyor----

Başbakan Yardımcısı Şimşek, Brüksel'e gidiyor

Başbakan Yardımcısı Şimşek, Brüksel'e gidiyor
07 Aralık 2017 - 10:59 www.finansgundem.com

Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Türkiye-AB Yüksek Düzeyli Ekonomik Diyaloğu'nun ikinci toplantısına katılmak üzere bugün Brüksel'e gidecek.

Başbakan Yardımcılığı makamından yapılan açıklamaya göre, yarın  Brüksel'de gerçekleştirilecek Türkiye-AB Yüksek Düzeyli Ekonomik Diyaloğu  toplantısında Türkiye'yi, Şimşek başkanlığında bir heyet temsil edecek.

Türk heyeti, toplantı kapsamında gerçekleştirilecek İş Diyaloğu'nda,  Avrupa Komisyonundan muhataplar ve  iş dünyasının önde gelen temsilcileriyle bir  araya gelerek, görüş alışverişinde bulunacak.

Resmi temaslar kapsamında ise AB ve Türkiye'de yapısal sorunlar ve  reform adımlarıyla ekonomik görünüm ve makro-ekonomik politikalar ele alınacak.  Toplantılar, iş birliğinin geliştirilmesine katkıda bulunarak, kapsamlı  tartışmalara imkan sağlayacak.

Toplantılara ilişkin Başbakan Yardımcısı Şimşek ve Avrupa Komisyonu  Başkan Yardımcısı Jyrki Katainen tarafından yarın Avrupa Komisyonu Merkez  Binası'nda basın toplantısı düzenlenecek.

Öte yandan, Brüksel'de temaslarda bulunacak Türk heyetinde Şimşek'e,  Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin  eşlik edeceği öğrenildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)