BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBaşbakan Yardımcısı lşık'tan kavşak tepkisi----

Başbakan Yardımcısı lşık'tan kavşak tepkisi

Başbakan Yardımcısı lşık'tan kavşak tepkisi
21 Ekim 2017 - 09:31 www.finansgundem.com

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde yapımı devam eden kavşakta incelemelerde bulundu. Işık, kavşağın yapımındaki gecikme nedeniyle müteahhit firmanın görevlisine, "Yakışmadı size, yakışmadı" diyerek tepki gösterdi.

Başbakan Yardımcısı Fikri lşık bugün öğleden sonra Gebze'de incelemelerde bulundu. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba ve beraberindekilerle birlikte yapımı bir yıldır devam eden Gebze Anibal Kavşağı'na gelerek incelemelerde bulunan Fikri Işık, kavşağın yapımındaki gecikme nedeniyle müteahhit firmanın görevlisine tepki gösterdi. lşık, "Size hiç yakışmadı. Sizin gibi bir firma 6 aylık işi yapamadı. Sizi bir yere yazdık. Bana anlatmayın, ne anlatıyorsun. Firma isteseydi burayı 6 ayda tamamen bitirirdi. Burası 24 saat çalışılacak yerdi. Yakışmadı size, yakışmadı. Patronlarına söyle" dedi.

Fikri lşık yaptığı açıklamada, "İnşallah Gebze Anibal Kavşağı'nda 29 Ekim tarihinden itibaren alttan geçiş verilmiş olacak. Hava şartlarında anormal bir değişiklik olmazsa kasım sonuna kadar da kavşak tamamen bitmiş olacak" diye konuştu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Graham Fullham23 Ekim 2017 10:05

    Alamanyada ganunda şu sürede biter diyo bityo. Bizde niye bitmeyo bagan. Nereye bakan. Türkiye de bakanlıkların dönemi bitmiştir. Bakanlar ülkenin gelişmesine engeldir çok net.

  • Ckyn22 Ekim 2017 10:59

    Tanıdık herhalde.

  • emekci21 Ekim 2017 13:20

    şartnamede yazar kaç ayda bitirilmesi gerektiği. şartnmeye uymayan şirkete ceza kesmeyen bakan kanunsuzluk yapıyor, suç işliyor. görevi suistimalden soruşturma açılması lazım, eyy savcılar nerdesiniz?

  • ALP21 Ekim 2017 13:20

    ya gebze haydarpaşa tren yoluna ne demeli? Yılan hikayesine döndü, uyanık yandaşlar ihaleyi alıp, komisyonlarını cebe indirdikten sonra işi taşeronlara havale edince böyle oluyor...

  • mtu21 Ekim 2017 11:28

    yakışmadıyla falan olmaz bu işler, şartnameye yazacaksın tarihi geç kaldıkça para ödeyecek devlete. 10 yılda biterse ne olacak hiç yakkışmadı mı denecek

  • Helal olsun21 Ekim 2017 10:47

    Vay be ne fırça kaymış.

  • Mustafa 21 Ekim 2017 10:08

    Bunun gibi kaç tane yol var tünel var hepsi sizler sayesinde verilmiş peşkeş çekilmiş ayıp size esas....