BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBaşakşehir, Club Brugge karşısında küllerinden doğdu----

Başakşehir, Club Brugge karşısında küllerinden doğdu

Başakşehir, Club Brugge karşısında küllerinden doğdu
26 Temmuz 2017 - 23:53 www.finansgundem.com

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3. Ön Eleme Turu maçında Club Brugge ile Başakşehir karşı karşıya geldiler. İlk ayak maçında Başakşehir sahadan 3-3 eşitlikle ayrılarak tur için avantaj sağladı

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu maçında Medipol Başakşehir, Belçika'da Club Brugge ile karşı karşıya geldi. Gol düellosuna sahne olan mücadele 3-3 eşitlikle son buldu. Temsilcimiz bu skorla tur için avantajlı bir skorla İstanbul'a dönüyor.

Erken bir şokla maça başlayan Abdullah Avcı'nın takımı, 5. dakikada Dennis'in golüyle 1-0 geriye düştü. Stefano Denswill'in şık frikik golüyle 2-0 öne geçen ev sahibi ekip soyunma odasına 2-0 önde gitti.

İkinci yarıda dirilen temsilcimiz, üst üste 3 gol bularak öne geçti. 59'da Mossoro muhteşem bir golle farkı 1'e indirdi. Yeni transfer Eljero Elia, 63 dakikada fileleri sarsarak 2-2 eşitliği sağladı. Dakikalar 74'ü gösterdiğinde ise Marcio Mossoro tekrar sahneye çıktı ve takımı 3-2 öne geçirdi.

Golden 4 dakika sonra Stefano Denswill, Başakşehir filelerini sarsarak maça 3-3 eşitlik getirdi.

UEFA Avrupa Ligi'nde Başakşehir - Club Brugge arasındaki 3. ön eleme rövanş maçı 2 Ağustus Çarşamba günü Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)