BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin'Altın Elbiseli Adam' Bayoğlu hayatını kaybetti----

'Altın Elbiseli Adam' Bayoğlu hayatını kaybetti

'Altın Elbiseli Adam' Bayoğlu hayatını kaybetti
25 Temmuz 2017 - 10:31 www.finansgundem.com

Motosiklet sevdalısı Barkın Bayoğlu 15 Temmuz Köprüsü'nde geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti. Kazada broker Buğra Erdem de can verdi.

Türkiye'ye motosiklet sevgisi aşılayan, motosiklet sevdalısı Barkın Bayoğlu feci bir kaza sonucu hayata gözlerini yumdu.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde sabaha karşı meydana gelen kazada emlak danışmanı ve broker Buğra Erdem, eşiyle birlikte 34 FV 8512 plakalı otomobiliyle Anadolu yönüne giderken köprü girişine gelmeden otomobilini durdurdu.  İddiaya göre; yayalara yasak bölgede otomobili durdurup, dörtlüleri yaktı, eşiyle tartışmaya başladı. Daha sonra öfkeli bir şekilde aşağı indi. Karşı şeride geçti.

Bu sırada Avrupa çıkışı istikametine ilerleyen Barkın Bayoğlu, kullandığı 34 UR 8430 plakalı motosiklet ile hızla Erdem'e çarptı. Erdem olay yerinde öldü. Çarpmanın etkisiyle savrulan ve ağır yaralanan Bayoğlu hemen Haydarpaşa Numune Hastanesine kaldırıldı ancak kurtarılamadı. urmanın sürdüğü bildirildi.

Tüm motorseverlerin kalbinde taht kuran Barkın Bayoğlu'nun hayatını kaybetmesi camiada büyük üzüntü yarattı. "Altın Elbiseli Adam " olarak Youtube'da tanınan ve bir çok öğretici videoya imza atmış olan Bayoğlu'nun cenazesine ilişkin detaylar ilerleyen saatlerde açıklanacak.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)