BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBankacılık sisteminde önemli reformlar gerekli----

Bankacılık sisteminde önemli reformlar gerekli

Bankacılık sisteminde önemli reformlar gerekli
22 Haziran 2017 - 11:35 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Cemil Ertem, Türk ekonomisinin pozitif ayrıştığını belirtti. Ertem, bankaların faiz konusunda yarışmasının iyi olmadığının altını çizdi

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Cemil Ertem, NTV televizyonu ile gerçekleştirdiği röportajda Türk ekonomisinin pozitif ayrıştığını belirtti.

Kredi garantilerinin bankacılık sistemine üçüncü ve dördüncü çeyrekte yansıyacağını ifade eden Ertem, bankaların faiz konusunda yarışmasının iyi olmadığının altını çizdi.

Reel sektörü fonlamak için yeni fonlama yöntemleri kullanılabileceğini dile getiren Ertem, alınacak tüm önlemlerin piyasa dostu olacağını vurguladı.

Faktoring ve bankacılık sisteminin ayrılması gerektiğine dikkat çeken Ertem, İslami bankaların piyasada daha faal olması gerektiğini ifade etti.

Türkiye Varlık Fonu’nun piyasada önemli bir oyunu olacağını söyleyen Ertem, döviz mevduatlarının makul seviyelerde olması gerektiğini belirtti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)