BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana Sayfaİlginç Bankacı HikayeleriBankacılık kadar rock’ı da biliyor----

Bankacılık kadar rock’ı da biliyor

Bankacılık kadar rock’ı da biliyor
22 Haziran 2011 - 17:09 www.finansgundem.com

Ergun Özen, en başarılı genel müdürler arasında yer alıyor. Bankacılığı biliniyor ama çok bilinmeyen yönü ise iyi bir rock müzik tutkunu olması…

BERRİN UYANIK BEKAR/FİNANSGUNDEM.COM
Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen iyi bir bankacı… 2000 yılında Garanti Bankası’nda genel müdür olduktan sonra 1998 ve 2001’de yaşanan iki büyük ekonomik kriz dalgalarında bankanın kaptan köşkündeydi. Özen’in başarısı bankacılık sektörünün büyük yaralar aldığı bu krizlerden bankasını başarıyla yönetmekle sınırlı kalmadı. Akın Öngör gibi duayen bir bankacıdan devraldığı bankayı, sektörde daha iyi bir yere taşıdı.
Ergun Özen iyi ve başarılı bir bankacı olmasının dışında çok bilinmeyen bir yönü daha var. O, kelimenin tam anlamıyla sıkı bir rock müzik tutkunu... Bankadaki stresli çalışma ortamında kurtulmanın yolunu rock müzikle gideriyor. “Çocukluk yıllarımdan beri müzik benim için vazgeçilmez bir tutku” diyen Özen, özellikle rock müziği tercih ediyor. Özen’in çocukluk yıllarında başlayan bu tutkusu halen devam ediyor.
Özen için sadece dinlemek müzik için yeterli değil. Rock grupların hikayelerini, kuruluş tarihlerini, ilk albümlerini, nerelerde konser verdiklerini yakından takip ediyor. “70-80’li yılların rock tarihine ve kültürüne özel ilgim var” diyen Özen, U2, Traffic ve Cream gibi grupların büyük hayranı…
Ergun Özen, iş yoğunluğundan vakit buldukça da konserlere gidiyor. “I-pod’umda altı binin üzerinde şarkı yüklü, Radyo Eksen’in de çok iyi bir dinleyicisi ve takipçisiyim” diyen Özen, müzik konusunda teknolojiyi de takip ediyor.
Özen’in ses sistemlerine ve teknik alt yapılarına da özel ilgisi var. Rock müziğin insanı beslediğine, dinlendirdiğine ve enerji verdiğine inanıyor. Ona göre müzikteki ritim de yaşama benziyor. Özen, “Çünkü hayatı yaşarken de belli bir ritmi tutturmaya çalışıyoruz” diyor.
Müzik tutkusunu ailesiyle, çocuklarıyla ve dostlarıyla paylaştığını söyleyen Özen, çocukluk arkadaşlarının kendisinde yerinin çok ayrı olduğunu, fırsat buldukça da birlikte büyüdüğü dostlarıyla, arkadaşlarıyla ve ailesi ile vakit geçirmeyi çok sevdiğini sözlerine ekliyor….

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)