BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisBanka ve Piyasa İstihbaratçıları yeni yönetimi seçti----

Banka ve Piyasa İstihbaratçıları yeni yönetimi seçti

Banka ve Piyasa İstihbaratçıları yeni yönetimi seçti
04 Mayıs 2018 - 12:02 www.finansgundem.com

Banka ve Piyasa İstihbaratçıları Derneği’nin Nisan ayında yapılan Olağan Genel Kurulu’nda Anadolubank Mali Tahlil ve İstihbarat Müdür Yardımcısı Özhan Tırpancı başkan seçildi.

FINANSGUNDEM.COM

Finans dünyasının ‘istihbarat’çıları yeni yönetimi ve başkanını seçti. 40 yıldır sektör çalışanlarını aynı çatı altında buluşturan Banka ve Piyasa İstihbaratçıları Derneği’nin geçtiğimiz ay yapılan Olağan Genel Kurulu’nda Özhan Tırpancı nöbeti Mehmet Sur’dan devraldı.

Yeni Yönetim Kurulu’nun ilk toplantısında Anadolubank İstihbarat Yöneticisi Özhan Tırpancı, Banka ve Piyasa İstihbaratçıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı’na getirildi. Toplantıda ayrıca gerekli yetkilendirmeler ve görev dağılımları da gerçekleştirildi.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı’na İsmail Çelikel, Yönetim Kurulu Genel Sekterliği’ne Mücahit Coşkun, Yönetim Kurulu Saymanlığı’na ise İlyas Aykut seçildi.

Banka ve Piyasa İstihbaratçıları Derneği yetkilileri, mesleki dayanışma adına çalışmalara ara vermeden devam edileceğini ifade etti.

YENİ BAŞKAN TECRÜBELİ BİR İSİM

Anadolubank Mali Tahlil ve İstihbarat Müdür Yardımcısı Özhan Tırpancı, uzun yıllardır dernek kademelerinde görev almış, son olarak Dernek Genel Sekreterliği görevinde bulunmuş bir isim.

4 yıldır başkan olan Denizbank İstihbarat Yöneticisi Mehmet Sur da derneğe sağladığı önemli katkılarla göreve veda etti.  

(Oturanlar Soldan Sağa) Şükrü Ur - T-Bank, Uğur Kanar - Şekerbank, İlyas Aykut - Ziraat Bankası, Füsun Vural - Haliç Leasing, Özhan Tırpancı - Anadolubank, Burçin Erkanlı - Tam Faktoring, Suat Uyar - Arçelik, Özkan Yağal - Tarman Grup, Günay Kırhan - TSKB
(Ayakta soldan sağa) İsmail Sağlamdemir - Eximbank, Mücahit Coşkun - TEB, Yaşar Yeşil Vakıf Katılım Bankası, Ahmet Yazıcı - A&T Bank, Erkan Bilican Denizbank.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)