BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBanka nakil aracını soyanlar Eskişehir'de yakalandı----

Banka nakil aracını soyanlar Eskişehir'de yakalandı

Banka nakil aracını soyanlar Eskişehir'de yakalandı
21 Şubat 2018 - 05:35 www.finansgundem.com

Kocaeli'de bankaya ait para nakil aracını soyan iki kişi Eskişehir'de yakalandı. Şahısların içinde bulunduğu aracın bagajında 2 valiz içinde çıkan 1 milyon 879 bin 900 lira sayılarak banka görevlilerine teslim edildi

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde önceki gün bir bankaya ait para nakil aracı soyuldu. Sanayi Mahallesi'nde bulunan bir bankanın para nakil aracında şoför olarak çalışan şahıs, araçtaki güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdikten sonra kendisine yardım eden bir başka şahısla birlikte araçta bulunan kasadan paraları alarak kaçtı. 

Polisin dün gün boyu yaptığı aramalar sonunda zanlılar Eskişehir'de yakalandı. Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde polisler tarafından yakalanan B.M.Ç. ile R.Ö.'nün içerisinde bulunduğu hafif ticari aracın bagajında 2 valiz dolusu çalıntı para ele geçirildi. 

Polis ekipleri, banka görevlilerinin getirdiği para sayma makinasıyla, Sivrihisar İl
çe Emniyet Müdürlüğü'nün arka bahçesinde valizdeki paraları saydı. 2 valiz içerisinden toplam 1 milyon 879 bin 900 TL para çıktı. Paralar banka görvelilerine teslim edilirken B.M.Ç. ile R.Ö. adlı şüpheliler Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nden gelen polis ekiplerine teslim edildi.



Banka para nakil aracından çalınan 1 milyon 879 bin 900 lira, bagajdaki 
2 valizden çıktı. 


Ele geçirilen paralar, bankadan getirilen para sayma makinesiyle sayıldı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)