BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBanka mevduatlarına vergi teklifi!----

Banka mevduatlarına vergi teklifi!

Banka mevduatlarına vergi teklifi!
27 Ekim 2016 - 10:25 www.finansgundem.com

Rusya Maliye Bakan Yardımcısı Aleksey Moiseev, banka mevduatlarına yönelik vergi teklifini ortaya attı

Rusya Maliye Bakan Yardımcısı Aleksey Moiseev, bakanlığın banka mevduatlarının bir kısmına vergi uygulanma fikrini değerlendirdiğini bildirdi. Moiseev, bu konunun ön onaylanma aşamasında bulunduğunu ve bakanlığın mevduatların sadece gelir kısmına vergi uygulamayı planladığını bildirdi.

Bakan Yardımcısı konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 'Mevduatlarda tamamen farklı bir uygulama var, insanlar mevduat hesaplarından hiçbir şey ödemiyorlar. Hesabında milyarlarca rublesi olanlar, ki böyle çok sayıda insan var, mevduat gelirlerinden hiçbir vergi ödemiyorlar. Bu başka hiçbir yerde yapılmaz' ifadesini kullandı.

Öte yandan hükümet tahvil kuponlarına vergi uygulamasından vazgeçilmesini teklif eden Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in inisiyatifini görüşüyor. Moiseev, bakanlığın mantıklı bir karar seçeneğini henüz bulamadığını, bu yüzden mevduat ve tahvilleri eşitlemek için mevduatlara da vergi uygulaması getirileceğini belirtti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)