BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisBanka İstihbaratçıları stres attı----

Banka İstihbaratçıları stres attı

Banka İstihbaratçıları stres attı
30 Mart 2017 - 16:41 www.finansgundem.com

Banka ve Piyasa İstihbaratçıları Derneği’nce düzenlenen geleneksel yemek, 400’e yakın üyeyi buluşturdu.

FINANSGUNDEM.COM

Finans dünyasının ‘istihbarat’çıları eğlenceli gecede moral tazeledi. Point Otel Barbaros’ta geçtiğimiz hafta sonu Banka ve Piyasa İstihbaratçıları Derneği’nce düzenlenen geleneksel yemek, sektörün emekli ve çalışan 400'e yakın üyesini buluşturdu. Davettte banka istihbaratçıları stres attı, kaynaştı.

Dernek Başkanı Denizbank İstihbarat Müdürü Mehmet Sur yaptığı kısa açılış konuşmasında, sosyal sorumluluk projeleri ile dergi ve günlük gazete haberlerine yönelik performanslarını dile getirdi. Konuşmanın ardından faaliyetlere, bağış ve yardımlara maddi ve manevi katkıda bulunan kişi ve kurumlara plaketleri dağıtıldı.

DERNEK YÖNETİMİNE KUTLAMA

Plaket verilen konuklardan Yatırım Finansal Kiralama Genel Müdürü Gülay Güner ve ‘istihbarat müdürlüğü’nden emekli olan duayen isim Ertuğrul Yüceer, başarılı çalışmalarından dolayı dernek yönetimini kutladı. Güner ve Yüceer sektör çalışanlarının eğitimi konusunda desteklerine devam edeceklerini de belirtti. Gece, Fatih ve Grubu Şamata'nın hareketli parçalarıyla son buldu. 

1000 KİŞİLİK DEV BİR AİLE

Dernek, 1978 yılında İstihbarat, Mali Tahlil, Kredi Değerlendirme  gibi konularda görev yapan kişiler arasında mesleki dayanışmayı sağlamak amacıyla kuruldu. Reel sektördeki banka, faktoring, leasing, tüketici finansman şirketlerinin yanısıra, çeşitli sektörlerden bünyesinde istihbaratçı çalıştıran özel şirketlerin personelini de kapsayan yaklaşık 1000 kişilik büyük bir aile.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)