BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBalkanlardan kar geliyor!----

Balkanlardan kar geliyor!

Balkanlardan kar geliyor!
18 Aralık 2017 - 19:02 www.finansgundem.com

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika kar uyarısı geldi. Balkanlar'dan gelen soğuk hava dalgası ile birlikte Edirne ve Kırklareli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı bekleniyor

Balkanlar’dan gelen soğuk hava etkisi ile Trakya’da sağnak yağış yerini kar yağışına bırakacak. Kırklareli ve Edirne’de karla karışı yağmur bekleniyor. Peki kar İstanbul’a gelecek mi? Meteoroloji ayrıca Ankara için de kuvvetli sağanak yağış uyarısı yaptı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü sel ve su baskınlarına karşı uyarılar yaptı. 5 günlük hava durumunu haberimizden öğrenebilirsiniz. Peki 19 Aralık’ta hava nasıl olacak?

19 ARALIK HAVA DURUMU

Hava Sıcaklıkları Hafta Sonu Artacak, Önümüzdeki Hafta Kuzey, İç ve Batı Kesimlerde Hissedilir Derecede Azalacak. Hafta Sonu Marmara ve Kuzey Ege'de Fırtınaya Dikkat!

Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu; Marmara'nın doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun batısının yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Batı ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri İç Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ve Doğu Anadolu'nun kuzeyinde karla karışık yağmur ve yüksek kesimlerinde kar şeklinde olması bekleniyor.

meteoroloji-hava-durumu

TRAKYA’DA KAR BEKLENİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kırklareli’nin yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışın beklendiğini söyledi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Balkanlar’dan gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisine giren Kırklareli’nin yarından itibaren karla karışık yağmur ve kar yağışına bırakacağı tahmin ediliyor. Yapılan son değerlendirmelere göre, sıcaklığın 4-7 derece düşmesi öngörülen bölge genelinde sağanak,  Kırklareli’nin yüksek kesimlerinde ise karla karışık yağmur ve kar yağışı olacağı bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, kar yağışının etkisini çarşamba günü arttıracağı yönünde oldu.

Edirne'de şiddetli sağanak yağmur sonrası bazı köylerdeki dereler taştı. Derelerin taşması sonucu yüzlerce dönüm ekili tarım arazisi sular altında kaldı. Edirne'nin Süloğlu ilçesine bağlı Akardere köyünde yılın dört mevsim akan Akardere deresi, dün etkili olan aşırı sağanak yağmur nedeniyle taştı. Yağmurun etkisiyle yatağına sığmayan Akardere deresi buğday ekili tarım arazilerine yayıldı. Yüzlerce buğday ekili tarım arazisi sular altında kalırken yağmur yağışı bölgede etkisini kaybetti.

Öte yandan, Meteoroloji Müdürlüğünden edinilen bilgiye göre, kentte bugün aralıklarla yağmur yağışı beklenirken yarın ise kar yağışı görüşüleceği tahmin ediliyor.

sel

ANKARA’YA SEL UYARISI

Ankara’da bugün (18.12.2017 Pazartesi) sabah saatlerinden bu yana aralıklarla devam eden yağmur ve sağanak şeklindeki yağışın, öğleden sonra ve akşam saatlerinde kuvvetlenerek yer yer etkili olacağı (15-25 mm/metrekare) tahmin ediliyor.

Kuvvetli yağışın oluşturabileceği olumsuz şartlara karşı (Akşam trafiğinde aksamalar, su baskını vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

İSTANBUL’DA HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Geçtiğimiz günlerde yazdan kalma günler yaşayan İstanbul'da sıcaklıklar hızla düşüyor. Yağmur ve soğukla beraber bu hafta İstanbul kışı iyiden iyiye hissedecek. İstabul’da parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

istanbul-hava-durumu


BAZI BÖLGELERİMİZE KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI GELDİ

Yağışların Antalya'nın doğu ilçelerinde (Manavgat, Akseki, Gündoğmuş, İbradı ve Alanya) yerel olarak kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (51-75 kg/metrekare), Kırıkkale, Çorum, Sinop ve Samsun çevrelerinde kuvvetli olması (21-50 kg/metrekare) beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşlar (sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, vb) dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarıldı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)