BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Zeybekci'nin mutlu günü----

Bakan Zeybekci'nin mutlu günü

Bakan Zeybekci'nin mutlu günü
19 Ağustos 2017 - 17:48 www.finansgundem.com

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin avukat kızı Fatma Zeybekci ile ekonomist İbrahim Özkan'ın bugün Denizli'deki düğünlerinde olağanüstü güvenlik önlemi alındı

Nihat-Ayşen Zeybekci'nin kızı Fatma Zeybekci'nin Seval-Sait Özkan  çiftinin oğulları İbrahim Özkan ile hayatını birleştireceği düğün öncesinde  Kayalar Düğün Salonu'nda verilen yemeğe çok sayıda davetli katıldı.

Zeybekci çifti ile Özkan çifti, salonun girişinde düğüne gelen  akrabaları, vatandaşlar, partililer ve şehir dışından gelen binlerce kişiyi  ayakta karşıladı ve tek tek ilgilendi.

Düğün yemeğinde Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camisi imamı Ali Sürücüoğlu  ile müezzini Ahmet Sarıkaya tarafından mevlit okundu, ilahiler söylendi.

Bakan Zeybekci, gazetecilere yaptığı açıklamada, bugün kızının düğünü  olduğunu belirterek, bu sevinçli gününde dostlarla birlikte olmaktan memnuniyet  duyduğunu ifade etti.

Bu mutlu gününü paylaştıkları için tüm dostlarına teşekkür eden  Zeybekci, "Allah razı olsun, gelen herkesin ayaklarına sağlık diyorum. Allah  herkese bugünleri görmeyi nasip etsin." dedi.

Zeybekci, akşam nikaha Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis  Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım ve diğer davetlilerin de teşrif  edeceklerini bildirdi.

Dünya evine girecek genç çiftler hukuk fakültesi mezunu olan Fatma  Zeybekci ile ekonomist İbrahim Özkan, salonda gelin damat masasında davetlilerle  fotoğraf çektirdi.

Salonda davetlilere yemek ikramının yapıldığı yemeğe yaklaşık 10 bin  kişi katıldı.

Davetlilere, genç çiftin isimlerinin baş harfi yazılı havlu hediye  edildi.

Anemon Otel'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis Başkanı  İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım ve diğer davetlilerin katılacağı  akşamki törende genç çiftin nikahının kıyılacağı kaydedildi.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)