BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBakan Şimşek finale çıktı----

Bakan Şimşek finale çıktı

Bakan Şimşek finale çıktı
19 Eylül 2014 - 15:03 www.finansgundem.com

Geleneksel Türkiye Tenis Turnuvası’nda Maliye Bakanı Mehmet Şimşek şampiyonluk için final maçında ter dökecek

Ankara’da bu yıl beşincisi gerçekleştirilecek Geleneksel Türkiye Tenis Turnuvası’nda final heyecanı yaşanacak.

Guinness rekorlarına imza atan Onur Tümer ve MTL Organizasyon tarafından organize edilen turnuvada Maliye Bakanı Mehmet Şimşek şampiyonluk için final maçında ter dökecek.

Çınar&Çınar Hukuk Bürosu tarafından düzenlenen, Norveç Büyükelçiliği’nin ev sahibi olduğu turnuvada, bu hafta sonu heyecanın dorukta olacağını söyleyen MTL Organizasyon Yetkilisi Berk Mertel, “Çok güzel bir organizasyona imza attık.  Birbirinden değerli yabancı misyon mensuplarının yarıştığı turnuvanın son ayağına geldik. Başkent’te bu hafta sonu nefesleri kesen mücadelelere tanık olacağız” dedi.

Ankara Tenis Kulübü kortlarında 20-21 Eylül tarihlerinde oynanacak final maçlarında Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Tenis Federasyonu Başkanı Osman Tural’ın da mücadele edeceğini belirten Mertel, sonuçları büyük heyecanla beklediklerini ifade etti. 
Berk Mertel, MTL Organizasyon’u temsilen yarışan Ali Taygan'ın da finale kaldığını anımsatarak, 21 Eylül’de gerçekleştirilecek madalya töreni sonrasında tüm katılımcıların barbekü partisinde bir araya geleceğini kaydetti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)