BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakBakan Kurum, gecekondu sahibine söz verdi----

Bakan Kurum, gecekondu sahibine söz verdi

Bakan Kurum, gecekondu sahibine söz verdi
10 Kasım 2018 - 18:11 www.finansgundem.com

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara'da gecekondu sahibine kentsel dönüşüm için söz verdi

Ankara Mamak’ta bir gecekondu sakini kentsel dönüşüm taleplerine yanıt alamadıklarını belirterek alanda inceleme yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a “Biz de insanca yaşamak istiyoruz” dedi. Bakan Kurum, “En geç altı ay içinde burada temel atacağız. Atamazsak gelip dersin ben de görevimi bırakacağım” dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Ankara Mamak’taki kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledi. İlk olarak Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ve bürokratlarla toplantı yapan Bakan Kurum ardından Mamak Dutluk Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm alanını gezdi. Burada bir vatandaşla Bakan arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

Kentsel dönüşüm talebinde bulunan mahalle sakini konuyla ilgili defalarca başvuruda bulunduğunu ancak çözüm alamadığını belirtti. Vatandaş derdini “Bize de yazık biz de vatandaşız. Biz de insanca yaşamak istiyoruz” sözleriyle anlattı.

Bakan Murat Kurum ise “En geç altı ay içinde burada temel atacağız. Atamazsak gelip dersin ki ‘sen böyle dedin geldin buraya konuştun ama yine yapmadınız.’ Gel yüzüme karşı söyle ben de görevimi bırakacağım” yanıtını verdi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)