BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Gül oy pusulasını tanıttı----

Bakan Gül oy pusulasını tanıttı

Bakan Gül oy pusulasını tanıttı
26 Nisan 2018 - 16:16 www.finansgundem.com

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, katıldığı canlı yayında 24 Haziran'daki oy pusulasını gösterdi

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, TGRT Haber'de katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Gül, ilk kez 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak seçimlerde kullanılacak oy pusulalarını tanıttı.Gül, "24 Haziran'da iki tercihte bulunacağız. Tek oy pusulası olmayacak, iki oy pusulası olacak. Bir oy pusulasında cumhurbaşkanı için, ikinci oy pusulasında da partilerin unvanı olacak ve herkes kendi partisinin logosunun altına tercihi yapacak. Cumhurbaşkanının seçileceği oy pusulasında adayların resmi olacak, parti amblemleri olmayacak" dedi

AB KOMİSYONU BAŞKANI'NA SERT YANIT 

Edirne'de askeri yasak bölgede yakalandıktan sonra tutuklanan 2 Yunan asker hakkında skandal açıklamalar yapan AB Komisyon Başkanı Juncker'a sert bir dille tepki gösteren Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, "Dışarıdan hiç bir şekilde şu tutuklansın şu serbest kalsın diye Türk yargısı kimseden emir alamaz" dedi.

AB Komisyonu Başkanı Juncker, "Bana demesinler ki bu iki askerin varlığı Türkiye'nin güvenliğine tehdit oluşturuyor. Mutlaka serbest bırakılmalılar" demişti.

FETÖ ELEBAŞI GÜLEN'İN İADESİ 

Bakan Gül, "285 darbe davasından 141'i karara bağlandı. Bu önemli bir rakam. Bu rakam kapsamında da beraat eden de var ağırlaştırılmış müebbet alanda var. FETÖ kapsamında 35 bin kişi tutuklu" dedi.  

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in iadesine ilişkin, "ABD'den 7 defa iade talebinde bulunduk. Bu konuda hiçbir adım atılmadı. Biz bu konuda önemli bir adımın atılmasını bekliyoruz. Hiçbir devlet bir terör örgütü mensubunu koruyamaz, muhafaza edemez. Bunun gereğini yapmak gerekir. Türkiye Cumhuriyeti'ni tehdit eden bir terör örgütü başının iade edilmesi gerekmekte" şeklinde konuştu. 

ÖMÜR BOYU NAFAKA

Ömür boyu nafaka" konusuna ilişkin de konuşan Gül, "Her iki tarafı da mağdur etmeyen bir çalışma yapılıyor. Para yatırarak çocuk görme kalkacak"  ifadesini kullandı. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)