BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBahçeli'den Rıdvan Dilmen'e ağır sözler----

Bahçeli'den Rıdvan Dilmen'e ağır sözler

Bahçeli'den Rıdvan Dilmen'e ağır sözler
16 Aralık 2017 - 14:26 www.finansgundem.com

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Erdoğan'ı parkasız Deniz Gezmiş'e benzetiyorum" diyen ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen'e çok sert tepki gösterdi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli şunları söyledi: "Bir soru üzerine yorum yaparken bazı hatalar ve yanlışlar içerisinde sürüklendiğini söylüyorum. Sahadaki şeytanlığı siyasete taşımasın. Türkiye Cumhurbaşkanı'na parkasız Deniz Gezmiş ifadesi ne Türk milletine yakışır ne Cumhurbaşkanı'na yakışır ne de Cumhurbaşkanlığı'na yapılan yalakalığa yakışır. Türkiye Cumhurbaşkanı bir dönemin dönemin teröristi ile özdeş kabul edilemez. Kendisini Türk milletinden özür dilemeye davet ediyorum."

Dilmen: Erdoğan parkasız Deniz Gezmiş'tir

 

YORUMLAR (20)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Şef17 Aralık 2017 00:12

    Yiyin birbirinizi. Adamların tartıştıkları konuya bak ya. Sana ne be adam. Bırak da Erdoğan Kendi adına konuşsun. Sen devlet bahçeli olarak Erdoğan'ın avukatı veya sözcüsü Müsün ki?

  • Siyasi mevta16 Aralık 2017 20:11

    Türk siyaseti böyle bişey gormemiştir. Varoluş amacını unutup her fırsatta iktidar partisinin koltuk değneği olan bir parti daha yoktur. Allah ıslah etsin bu beyfendiyi. Tez vakitte de MHP yi bunun elinden kurtarsın Yüce Rabbim inşallah. Amin.

  • Siyasi mevta17 Aralık 2017 00:08

    Herkes kendi yediğinden ikram edermiş. Murat efendi de kemikten bahsederek güzel bir başlangıç yapmış, helal, yakışmış bence. Doğru dediğiniz nedir ki sizin? Akepeye her ama her yerde yıllardır destek olmak cidden gerekli midir? Neticede kul yapımı ve gördüğümüz kadarıyla hatalarla dolu icraatları hiç de az olmamış. Akepe sanki kutsal bir varlıkmış gibi devlet bohçalinin heryerde akepe lehine yorum yapması size garip gelmiyorsa ben susuyorum peki. İlkokula dönüp"aşağıdakilerden hangisi farklıdır" tarzda sorular çözün biraz da normal neymiş anormal neymiş öğrenin biraz. Ha biraz da konuşma adabı ve terbiye edinin murat bey, yaşınız kaç bilmiyorum ama hayatınız boyunca ihtiyaç duyacaksiniz. Hadi öptüm.

  • Siyasi mevta17 Aralık 2017 00:02

    Siyasi partiden bahsediyoruz. Siyasi partiler kul değildir ve kul yapımıdırlar. Tanımları gereği parti adına siyaset yapmaları beklenir, seçmenler o yüzden oy veriyorlar. Odun gibi yorum olmuş sizinkisi cidden. Bundan sonra yazılara yorum yaparken önce yazıları okuyup sonra yorum yazarsınız. İyi bir ders oldu bence, olmadıysa da iyi bir ders olsun he mi?

  • Lafım odun gibi olsun ama doğru olsun. M.A.E16 Aralık 2017 23:51

    Tüm insanlığın var oluş sebebi EMR OLUNDUĞUN GİBİ DOSTOĞRU OL ayeti değil mi? Senin varoluş sebebin doğru olmaya, doğru yerde durmaya, doğruyu söylemeye engelse sen zaten mevta olmuşsun demektir. Var oluş sebebin sana doğruya iyiye ve güzele iletmiyorsa nefes alsanda zarardasın

  • Murat 16 Aralık 2017 23:12

    Varoluş amacın doğruları söylemene engel oluyorsa senin beynin mevta olmuş haberin yok...... Var oluş amacınız kavgalardan beslenmek mi? Siyasi rant sağlamak için sizde elini ovuşturanlardan olmak mı? Bu devlet o günleri çok gördü, milletin ve devletin çıkarlarını kendi çırlarının mtesine iteleyenlerin 28 şubatta başbakanlık teklifinş sırıtarak kabul ettiğini dinledik... Sonuç ne oldu bu ülkenin başbakanı kumarhanede burnu kırılan başbakan oldu... Senin vicdanın, yüreğin mevta olmuş haberin yok... Siyaset ülkenin çıkarları için yapılır, haketmediğin kemiğe bile yalanma bundan sonra

  • Yurtsever16 Aralık 2017 19:43

    Deniz gezmiş terörist değil, boğazından haram geçmemiş yurtsever bir kahramandı, şimdilerde milliyetçiyim diye geçinen birçok çakma milliyetçiden daha çok ülkesini severdi,

  • emekci16 Aralık 2017 23:36

    deniz gezmiş iş bankasını soymuş bir eşkiyadır. iş bankasından halkın mevduatını çalıp yemiştiri

  • tarık16 Aralık 2017 18:32

    Ülkemiz bu kadar zavallı hale gelmedi,,,ne bu arkadaş ya.

  • teskilat-ı mahsusa16 Aralık 2017 18:21

    deniz gezmis bir kahramandi,gemerekte yakalanacagi zaman silahini askerlerin ayaginin dibine ve havaya ates aciyordu,keskin nisanciydi istese bir cok askeri sehit edebilirdi,ama yapmadi.tayyip e gelince,geldigi gibi gidecek zaten😏

  • Broker16 Aralık 2017 18:18

    Dinime küfreden müslüman olsa, en büyük taklacı siz oldunuz

  • Ziya16 Aralık 2017 17:15

    Sayın Bahçeli yi takdir ve tebrik ediyorum! Be hey deftersizler zaman birlik zamanıdır. Devletin Başkanını acımasızca eleştirmek ya da doğrulara set çekmek ancak size yakışır.

  • İttifak17 Aralık 2017 00:11

    Zaman birlik zamanıdır diyor. Niyeyse sadece akepe etrafında birlik sözkonusu. Allah'tan mujdeci mi aldınız nedir bu? Hata yaparlar ama biz yapmadık kumpas yalan vs diyverirler. Siyaseten bunun incelenmesi gerektiği zaman da incelemeyi onleyiverirler. Öte yandan devlet başkanını değil akepe başkanıni eleştiriye lor insanlar. Devlet başkanı eleştiriliyor tarzı ucuz savunmaları bırakın bence.

  • KÜRŞAT16 Aralık 2017 15:56

    Tayip Erdoğanı savunmak sanamı düştü bir sürü yardımcısı danışmanı milletvekili var küçüldükce batıyorsun ALLAH aşkına istifa et çekil köşene ÜLKÜCÜLER şu zavallılıktan kurtulsun yeter artık.Arkandaki çeket iikleyenlerdemi sana yön yol göstermiyor.

  • Bika16 Aralık 2017 15:35

    Yalakalıkta yarış başlamış.

  • Nyed16 Aralık 2017 15:28

    Paylasamiyorlar adami. Ikisi de ovuyor. Biri digerinin ovgu tarzini begenmiyor.

  • koala16 Aralık 2017 15:03

    bence iyi benzetme. deniz gezmiş banka soyup polis öldürmüş biri sonuçta

  • hayri16 Aralık 2017 16:44

    parası bitince çalışıp alın teri ile kazanmak yerine, polis şehit edip bankadaki halkın mevduatını çalmak. iyi benzetme

  • Sivil analist 16 Aralık 2017 14:48

    Helal olsun sana Bahçeli..... Ender olarak katıldığım konuşmalarından birini yapmışsın

  • misafir16 Aralık 2017 14:47

    rüzgar nereye sen oraya.adam bu haltı gür gün yiyor.bugüne kadar neredesin.hergün yalakalık için 40 takla atıyor o zaman neredesin.